Το… τρομακτικό μήνυμα που έστειλε ο Μαρινάκης στον Μητσοτάκη

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

«Ίσως να νομίζετε ότι τα όσα τραγικά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο να μην έχουν σχέση με την πολιτική, αλλά έχουν και παρα-έχουν και θα σας εξηγήσω το γιατί. Ο κόμπος έφτασε στο χτένι που λέει και σοφός λαός και τούτο γιατί: Οι αντιδράσεις των δύο μεγαλύτερων ομάδων (Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός) με εκατομμύρια φιλάθλων έχουν ενταθεί το τελευταίο διάστημα και έχουν επεκταθεί».

Τα παραπάνω γράφει μεταξύ άλλων ο Βηματοδότης του «Βήματος», της εφημερίδας που ιδιοκτήτης είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος ως γνωστόν έχει και τον Ολυμπιακό.

ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ: ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΣΠΕΡΜΑ ΣΤΑ ΜΜΕ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ

«Ο έλεγχος, βλέπετε, της διαιτησίας και ο διορισμός αρχιδιαιτητή που έγινε, όπως είναι γνωστό, παρατύπως από την ΕΠΟ ενέτεινε αυτή την κατάσταση. Σημειώνω δε ότι για το συγκεκριμένο θέμα είχε παρέμβει η κυβέρνηση δια κορυφαίου υπουργού στην ΕΠΟ για να παρθούν οι προβλέψεις της οριστικής μελέτης, αλλά αγνοήθηκαν επιδεικτικά από τον Πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Μπαλτάκο. Ίσως αυτό που δεν καταλαβαίνουν διαχρονικά όλες οι κυβερνήσεις (και οι πολιτικοί) είναι πως το ποδόσφαιρο παραμένει εξαιρετικά δημοφιλές και ελκυστικό άθλημα στη βάση της κοινωνίας», συνεχίζει το άρθρο.

Και καταλήγει:

«Εκεί, δηλαδή που δεν φτάνουν οι μετρήσεις των δημοσκοπήσεων και τα focus group. Ήτοι σε ανθρώπους της διπλανής πόρτας, μεροκαματιάρηδες, φοιτητές, βιοπαλαιστές, σε πιτσιρικάδες που μπορεί να μην σκοτίζονται για το χρώμα του τιμολογίου και που δεν εντοπίζονται εύκολα από τα fοcus group των κομμάτων και τις κάθε λογής δημοσκοπήσεις για την πρόθεση ψήφου, αλλά παραμένουν ψηφοφόροι και κυρίως παραμένουν της άποψης ότι δεν μπορείς να κοροϊδεύεις τους πάντες για… πάντα».

Share