«Αίμα και σπέρμα» στα media του Βαγγέλη Μαρινάκη

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

Οι σχέσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη με την κυβέρνηση Μητσοτάκη βρίσκονται στο χειρότερο σημείο των τελευταίων ετών.

Όσα έχουν συμβεί γύρω από τον Ολυμπιακό δημιουργούν ακόμη μεγαλύτερη ένταση στις δύο πλευρές.

Σε αυτό το πλαίσιο ο πανίσχυρος εφοπλιστής έχει ενεργοποιήσει ολόκληρο τον μηχανισμό που διαθέτει στα media, τα πιο ισχυρά brands της τηλεόρασης και των εφημερίδων, που έχει στην ιδιοκτησία του για να στείλουν ηχηρό μήνυμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Και, όμως! Παρατηρητές της σύγκρουσης στο παρασκήνιο συμφωνούν ότι “δεν γίνεται έτσι αντιπολίτευση. Τι εννοούν; Ότι το Mega Channel μπορεί να είναι ο πλέον εμπορικός τηλεοπτικός σταθμός, αλλά δεν έχει παρέμβαση.

Η ζώνη των ειδήσεων ξεκινά με τον Νίκου Ευαγγελάτο που δίνει ισχυρές δόσεις “αίματος και σπέρματος” και συνεχίζει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σταμάτη Μαλέλη, ο οποίος δεν γνωρίζει να κάνει τίποτε περισσότερο από “αίμα και σπέρμα”.

Τι βλέπει ο τηλεθεατής; Ένα δελτίο κοινωνικού προβληματισμού και ένα newsroom με εγκλήματα.

Που είναι η ποιότητα και το επίπεδο του Mega Channel των Βαρδινογιάννη, Λαμπράκη, Μπόμπολα και Τεγόπουλου, που έτρεμαν οι κυβερνήσεις; Που είχε βαθιά πολιτική ανάλυση και πολιτικό ρεπορτάζ σοβαρό; Ναι, το Mega Channel κάνει νούμερα, αλλά παρέμβαση δεν έχει και έτσι στο Μέγαρο Μαξίμου έχουν το κεφάλι τους ήσυχο.

Δεν ξέρουν να κάνουν σοβαρή αντιπολίτευση τα ΜΜΕ του Μαρινάκη και αυτό το γνωρίζουν στην κυβέρνηση και για αυτόν ακριβώς το λόγο δεν ανησυχούν.

Και όπως λέγεται έντονα, κανένα από τα πρώτα βιολιά στα media του Βαγγέλη Μαρινάκη δεν είναι ικανό εκτός από ένα: Τον Γιάννη Πρετεντέρη!

Share