Μεταγραφή-βόμβα στα media του Μαρινάκη

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

Νέος Γενικός Διευθυντής Στρατηγικής, Τεχνολογίας και Ανάπτυξης του Ομίλου Alter Ego Media του Βαγγέλη Μαρινάκη αναλαμβάνει ο Γιώργος Σαλιάρης-Φασσέας. Άνθρωπος της αγοράς, διαθέτει μακρά εμπειρία στην interactive επικοινωνία και την online διαφήμιση. Το 2000 ίδρυσε τη δική του εταιρεία digital marketing, την yellownetroad, προάγγελο της πολυβραβευμένης OgilvyOne, της οποίας διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος.
Ο Γιώργος Σαλιάρης-Φασσέας σπούδασε Management Sciences στο Πανεπιστήμιο του Warwick και συνέχισε τις μεταπτυχιακές σπουδές του (MSc) στην Ανάλυση, τον Σχεδιασμό και τη Διαχείριση Συστημάτων Πληροφορικής του London School of Economics (LSE).

Υπήρξε ο πρώτος που ανέλαβε θέση Country Manager του τεχνολογικού κολοσσού της Google στην Ελλάδα, πριν επιστρέψει στον Όμιλο της Bold Ogilvy από τη θέση του Γενικού Διευθυντή, αυτή τη φορά. Στη συνέχεια, ο Γιώργος Σαλιάρης-Φασσέας ανέλαβε Πρόεδρος της IPG Mediabrands, υπεύθυνος για 5 χώρες (Ελλάδα, Τουρκία, Αυστρία, Ελβετία και Πορτογαλία).

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια υπήρξε Operating Partner στην Big Pi Ventures. Πρόκειται για ελληνικό venture capital fund που διαχειρίζεται κεφάλαια 95 εκ. ευρώ και έχει μέχρι σήμερα επενδύσει σε 24 εταιρείες τεχνολογίας (όπως οι TileDB, Orfium και Intelligencia).

Share