Έξαλλος με τον Αντώνη Ρέμο ο Βαγγέλης Μαρινάκης

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

Είναι γνωστό ότι ο Αντώνης Ρέμος ήταν ένας από τους καλλιτέχνες της… αυλής του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Πολύ στενές ήταν οι σχέσεις ανάμεσα στους δύο και ούκ ολίγες φορές ο εφοπλιστής και ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού έριχνε τις ζεϊμπεκιές του στα κέντρα όπου εμφανιζόταν ο δημοφιλής καλλιτέχνης.

Τι άλλαξε, όμως, το τελευταίο χρονικό διάστημα. Τι έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει με αποτέλεσμα ο Βαγγέλης Μαρινάκης να μην θέλει να βλέπει τον Αντώνη Ρέμο ούτε ζωγραφιστό μπροστά του;

Οι παίκτες της ΑΕΚ μαζί με τον Δημήτρη Μελισσανίδη γλέντησαν για τη νίκη τους επί του Ολυμπιακού στο κέντρο διασκέδασης που εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος.

Τι ακολούθησε;

Ο Αλέξης Κούγιας άφησε αιχμές κατά του Αντώνη Ρέμου στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε. Και δήλωσε με πίκρα ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης ευεργέτησε τον Αντώνη Ράμο.

Στη συνέχεια διαβάσαμε στο το powergame.gr, που είναι ιστοσελίδα επιρροής Μαρινάκη τα εξής:

Στο Nox, που τραγουδά ο Αντώνης Ρέμος και βρέθηκε προχθές το βράδυ ο πρόεδρος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του, Μαρέβα, προκειμένου να ακούσει τη Μαρινέλλα, που βγαίνει στις 21:00, και όχι τον Ρέμο, που ξεκινά στις 02:00, αποφάσισε να κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της «Ναυτεμπορικής» ο ιδιοκτήτης της ιστορικής εφημερίδας, Δημήτρης Μελισσανίδης. Είναι το μαγαζί που προ ημερών ο… Τίγρης κέρασε όλους τους θαμώνες μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τη «σφαγή» που επήλθε στο Καραϊσκάκη.

Έξαλλος ο Μαρινάκης…

Share