Όσα συγκινητικά είπε ο Θανάσης Ευθυμιάδης για την Άννα Παναγιωτοπούλου

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

Η συνεργασία τους στη σειρά «Ντόλτσε Βίτα» άφησε εποχή. Ο Θανάσης Ευθυμιάδης μίλησε για την απώλεια της Άννας Παναγιωτοπούλου και αναφέρθηκε στα όσα έκανε για εκείνον. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, η Άννα Παναγιωτοπούλου αν και εκείνος ήταν στο ξεκίνημά του τον αντιμετώπισε εξαρχής ισάξια. Τα τελευταία χρόνια αν και δεν είχαν επαφή γνώριζε για την κατάσταση της υγείας της.

«Η Άννα ήταν μια καταξιωμένη πρωταγωνίστρια. Για μένα τότε ήταν ο πρώτος μου πρωταγωνιστικός ρόλος. Ήμουν νέος και αυτή ήταν η πρώτη μου μεγάλη δουλειά στην τηλεόραση. Δε θα ξεχάσω ποτέ την αγάπη της και τη μεγαλοκαρδία που έδειξε έτσι ώστε να με αντιμετωπίσει από το πρώτο γύρισμα ισάξια, σαν συμπρωταγωνιστή της.

Αυτό μου έδωσε μεγάλη δύναμη για να καταφέρω να σταθώ δίπλα της, και να ευχαριστηθώ αυτό που κάναμε. Είναι πολύ σημαντικό για έναν καλλιτέχνη να ευχαριστιέται αυτό που κάνει. Τα τελευταία χρόνια δεν είχαμε επαφή, ξέρω ότι είχε την αρρώστια της, και ήθελε μεγάλη δύναμη από την οικογένειά της να τη στηρίξει. Δεν είχαμε επαφή, ξέρω ότι ήταν δύσκολα τα τελευταία χρόνια για την Άννα» είπε ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

Ο ηθοποιός είχε κάνει μια συγκινητική ανάρτηση όταν έγινε γνωστός ο θάνατός της.

«Ακριβώς 29 χρόνια πριν, τον Μάιο τού 1995, είχαμε κάνει το πρώτο μας γύρισμα για το “Ντόλτσε Βίτα”. Σ’ ευχαριστώ από καρδιάς. Καλό σου ταξίδι», έγραφε, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία τους από τη σειρά.

Share