Χαμός στον ΣΚΑΪ με παραίτηση-βόμβα

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

Δεύτερη κρίση μέσα σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα καλείται να αντιμετωπίσει η Διοίκηση του ΣΚΑΪ. Μετά τον Βασίλη Χιώτη και την θύελλα που προκάλεσε ένα σχόλιό του στο ραδιόφωνο, αυτή τη φορά η ιδιοκτησία του καναλιού του Νέου Φαλήρου βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα επίσης δυσάρεστο και άβολο συμβάν που έχει προκαλέσει και την εμπλοκή της ΕΣΗΕΑ και όχι μόνο προκειμένου να υπάρξει εκτόνωση.

Ωστόσο, ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Δείτε το ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο tinasmess

Ολα ξεκίνησαν όταν ο Στέφανος Κασσελάκης ανέβηκε σε τρακτέρ επισκεπτόμενος τους αγρότες. Το ίδιο έπραξε και ο Αντώνης Κρητικός, ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ όταν τα μπλόκα ήρθαν για την συγκέντρωση στο Σύνταγμα. Τότε ένα άκρως ατυχές και ρατσιστικό μήνυμα του Γιάννη Αδαμίδη, αρχισυντάκτη του κεντρικού δελτίου ο οποίος ουσιαστικά βρίσκεται στην ιεραρχία κάτω από τον Βασίλη Παπαδρόσο ήταν αρκετό για να βάλει φωτιά στον σταθμό. Το μήνυμα δεν έφτασε ποτέ στον παραλήπτη του. Αντιθέτως έφτασε στον σχολιαζόμενο ο οποίος δεν ήταν άλλος από τον Αντώνη Κρητικό. Τι κι αν Αδαμίδης διέγραψε αμέσως το μήνυμα. Το κακό είχε ήδη γίνει ενώ ο δημοσιογράφος είχε προλάβει και το είχε σώσει. Αμέσως επέστρεψε στο κανάλι και μάζεψε τα πράγματά του και έφυγε υποβάλλοντας παράλληλα την παραίτησή του προς τη διοίκηση του ΣΚΑΪ ενώ η υπόθεση έφτασε μέχρι την ΕΣΗΕΑ που έκανε αμέσως καταγγελία. Την παραίτησή του υπέβαλε αμέσως μετά και ο Γιάννης Αδαμίδης ενώ καμία από τις δυο δεν έγινε αποδεκτή από την Διοίκηση, η οποία από την προηγούμενη εβδομάδα προσπαθεί να λύσει το θέμα σιωπηλά τάζοντας γη και ύδωρ στον θιγμένο δημοσιογράφο. Ωστόσο, ο τελευταίος όχι μόνο εμφανίζεται αμετάκλητος στην απόφασή του να αποχωρήσει αν δεν αποχωρήσει ο Γιάννης Αδαμίδης από τον σταθμό αλλά οι πληροφορίες μου λένε ότι αρνήθηκε να συναντήσει ακόμα και τον Γιάννη Αλαφούζο.

Τι εκπομπή του έταξαν, τι πολύ παραπάνω χρήματα από αυτά που παίρνει σήμερα από το κανάλι, εκείνος δεν αλλάζει την άποψή του και επιμένει στην καταγγελία που έγινε στο συνδικαλιστικό όργανο. Το ποια θα είναι τελικά η έκβαση της υπόθεσης ουδείς γνωρίζει καθώς φαίνεται πως η Διοίκηση δεν σκέφτεται το ενδεχόμενο απομάκρυνσης του Αδαμίδη καθώς θεωρείται δικός τους άνθρωπος. Πάντως, φήμες θέλουν να υπάρχουν κι άλλα ανάλογα μηνύματα για άλλους δημοσιογράφους του ΣΚΑΪ, γεγονός που δυσχεραίνει τη θέση του ακόμη περισσότερο…

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι ο Αντώνης Κρητικός είναι από το νέο αίμα πολλά υποσχόμενων δημοισογράφων και ιδιαιτέρως ευνοημένων στο κανάλι καθώς είχε καταφέρει να μπει και στην παρουσία των εκπομπών τους καλοκαιρινούς μήνες στις αντικαταστάσεις ενώ παρουσίαζε και κάποια απογευματινά δελτία στη νοηματική.

Share