Το παρασκήνιο με Μπογιόπουλο και Νταλάρα και η φωτογραφία που τράβηξε η Αναστασία Γιάμαλη (pics)

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

Διαβάστε τι γράφει στο facebook o Ανδρέας Κατσίγιαννης:

Προς τη δημοσιογραφική κοινότητα

Δανείζομαι τον τίτλο από το ogdoo.gr ‘’Πρωτοφανές ξέσπασμα χωρίς προηγούμενο’’ , τoυ κατά τα άλλα συμπαθέστατου ενημερωτικού site, που δυστυχώς εδώ λειτούργησε απερίσκεπτα και προσβλητικά , όπως πολλοί άλλοι συνάδελφοί τους, που με άκομψο τρόπο προσπάθησαν να διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα .

Ανεβάζω τη φωτογραφία που τραβήχτηκε από το κινητό μου εχθές στις 18.47 , στο στούντιο του Real fm και συγκεκριμένα τη φωτογραφία έβγαλε η δημοσιογράφος Αναστασία Γιάμαλη, η οποία είχε εκπομπή εκείνη την ώρα . Ο Γιώργος Νταλάρας Γιώργος Νταλάρας και εγώ Katsigiannis Andreas / Κατσιγιάννης Ανδρέας είμασταν προσκεκλημένοι για δύο ώρες στο σταθμό , στην εκπομπή του Νίκου Μπογιόπουλου Νίκος Ιωάννης Μπογιόπουλος, να μιλήσουμε για τον Βασίλη Τσιτσάνη και το μοναδικό του έργο , με αφορμή τα 40 χρόνια από το θάνατό του .

Μόλις τελείωσε η εκπομπή στις 21.00 , εγώ , ο Νίκος Μπογιόπουλος και ο Γιώργος Νταλάρας κατευθυνθήκαμε στην έξοδο του κτηρίου του σταθμού , όπου προς μεγάλη μας έκπληξη μας περίμεναν τηλεοπτικά μέσα και μάλιστα διερωτηθήκαμε ευχάριστα μεταξύ μας , το πόσο επίκαιρος είναι ο Τσιτσάνης στο σήμερα που όλα τα μέσα θέλουν να μιλήσουμε για αυτόν . ΑΛΛΑ άλλες ήταν τελικά οι βουλές τους !!!

Αφού μας ευχήθηκαν χρόνια πολλά , την ‘’έπεσαν κανονικά στον Γιώργο Νταλάρα’’ , τον απομόνωσαν από εμένα και το Νίκο Μπογιόπουλου και άρχισαν να τον ρωτούν ,για το πώς αισθάνεται για τις δηλώσεις του Αντώνη Ρέμου και του Κωνσταντίνου Αργυρού , σχετικά με την τοποθέτηση του Γιώργου , ότι οι τραγουδιστές πρέπει να ασχολούνται καθαρά με το τραγούδι και να μην χρησιμοποιούν το τραγούδι για να διαφημίζουν τρόφιμα κ.α. Ο Νταλάρας όμως , όπως πολύ καλά ακούσαμε, είδαμε και γνωρίζουμε, δεν αναφέρθηκε ποτέ σε κανέναν , απλά έδωσε μια συμβουλή μετά από 50 και χρόνια στο κουρμπέτι, στη νεότερη γενιά όπως όφειλε .

Επί 20 λεπτά τους μιλούσε με ευγένεια , προσπαθούσε να τους πει ότι η ημέρα , είναι ημέρα μνήμης , ότι ήμασταν σήμερα μαζεμένοι για ένα και μόνο σκοπό , να τιμήσουμε τη μνήμη και το τεράστιο έργο , του κορυφαίου δημιουργού Βασίλη Τσιτσάνη , τους ζήτησε επανειλημμένα να σεβαστούν τη μνήμη του , το έργο του , μάλιστα σε κάποια στιγμή τους είπε ότι διατίθεται να δώσει συνέντευξη στον καθένα ξεχωριστά , για τον ανεκτίμητο μουσικό πλούτο του Τσιτσάνη , δυστυχώς όμως χωρίς αποτέλεσμα .

Ήμουν παρόν , τα είδα και τα άκουσα όλα , είδα πως κάποιοι και κάποιές ηθελημένα ή άθελα , αμαυρώνουν προσωπικότητες ηχηρές, με έργο και συνεχή παρουσία στην κοινωνία, είδα τη γελοιότητα να ξεχειλίζει και την εσκεμμένη πρόθεση να βγάλουν την είδηση που δεν υπήρχε , αλλά που για αυτούς έπρεπε να υπάρχει . Μεγάλη ντροπή δυστυχώς !

Βίωσα την ανθρωποφαγία και άκουσα μια ηχηρή σιωπή στο ερώτημα , τι γνώμη έχετε παιδιά για το πόρισμα των Τεμπών, που θα λέει, ότι τελικά έφταιγε το τραίνο ….;

Ανδρέας Κατσιγιάννης ,

Σάββατο 20 Ιανουαρίου του 2024

Share