Τέλος από τον ΣΚΑΪ;

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

Δύο συμβόλαια απασχολούν τον ΣΚΑΪ, της Φαίης Σκορδά και της Μαρίας Μπακοδήμου, τα οποία λήγουν.

Στον τηλεοπτικό σταθμό του Φαλήρου είναι εκείνοι που επιθυμούν τη συνέχεια της συνεργασίας με τις δύο παρουσιάστριες, ενώ άλλοι εισηγούνται την πλήρη ανανέωση του ψυχαγωγικού προγράμματος από την ερχόμενη σεζόν. Εκτός του συμβολαίου της Φαίης Σκορδά λήγει και αυτό της Μαρίας Μπακοδήμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το συμβόλαιο της παρουσιάστριας του «Γεια σου» μπορεί και να μην ανανεωθεί, καθώς λέγεται ότι είναι κάτι που το επιθυμεί και η ίδια, ενώ το κανάλι το σκέφτεται και το ξανασκέφτεται…

Γιατί;

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνεργασία της δεν ήταν καθόλου εύκολη και αλλιώς άρχισε και αλλιώς κατέληξε.

Όπως διαβάζουμε σε σχετικά ρεπορτάζ το συμβόλαιο με το κανάλι του Νέου Φαλήρου, οι όροι της συνεργασίας ήταν πολύ συγκεκριμένοι, ενώ όταν είχε βάλει αρχικά την υπογραφή της ήταν για το καθημερινό ψυχαγωγικό μαγκαζίνο που τελικά παρουσίασε η Φαίη Σκορδά.

Η μετεγγραφή της, ωστόσο, την τελευταία στιγμή άλλαξε τα δεδομένα κι έτσι εξοστρακίστηκε στο Σαββατοκύριακο. Μάλιστα, τότε τα στελέχη του καναλιού για να της χρυσώσουν το χάπι της υποσχέθηκαν ένα βραδινό τοκ σόου, το οποίο ουδέποτε είδε… Εκτός απροόπτου, με όσα άσχημα έχουν προηγηθεί, το στενό περιβάλλον της παρουσιάστριας δεν βλέπει το συμβόλαιό της να ανανεώνεται, εκτός αν το κανάλι του Φαλήρου τής τάξει γη και ύδωρ.

Share