«Οι εντολείς μου είχαν κατονομάσει τον Κοντομηνά»

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στην εκπομπή Στιγμές με τον Μάνο Νιφλή στο One channel, σε μία εφ’ όλης της ύλης που ξεκίνησε από τα φτωχικά παιδικά του χρόνια σε ένα υπόγειο και έφτασε μέχρι σήμερα, σχολιάζοντας μεταξύ άλλων και την κόντρα του με τον Λάκη Λαζόπουλο.

«Από το κόμπλεξ μου που δεν είχαμε σπίτι, μέναμε σε υπόγεια, ήθελα να γίνω πλούσιος για να κάνω σπίτια και να πάρω αυτοκίνητα. Και είμαι ισορροπημένος γιατί αυτό έγινε με έναν υγιή τρόπο. Δε βρήκα χρόνο για να κάνω διακοπές, να ευχαριστηθώ τα σπίτια μου. Λόγω του κόμπλεξ που σας είπα, έχω σπίτια σε όλη την Ελλάδα, έχω τα ωραιότερα σπίτια, από την Κρήτη μέχρι τους Οθωνούς, στη Μύκονο, το Μεγανήσι. Δεν έχω πάει ποτέ».

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού μίλησε και για τον λάκη Λαζόπουλο αποκαλύπτοντας τον λόγο, κατά τη γνώμη του, που ο παρουσιαστής και ηθοποιός ξεκίνησε τις προσωπικές επιθέσεις εναντίον του.

«Ως δικηγόρος έχω αντιπαρατεθεί μέσω των εντολέων με όλους τους παντοδύναμος επιχειρηματίες. Ο Λαζόπουλος με χτύπαγε οχτώ χρόνια γιατί ο Κοντομηνάς ήταν ο άνθρωπος τον οποίο οι εντολείς μου εμένα είχαν κατονομάσει για την απάτη που τους έκανε στη Νότια Αφρική. Με τις μαϊμού μετοχές. Όταν έβλεπα τον Λαζόπουλο που τον είχα σώσει στο Therapy, στην ιστορία με τον γιατρό και το Therapy το σκάφος, γιατί εγώ έφτιαξα τις απολογίες του γιατρού, μπορούσαν να ‘χουν καταστραφεί όλοι εκεί, με τους κολυμβητές μέσα από τη Βουλιαγμένη… με έπαιρνε και έκλαιγε για να με ευχαριστήσει γιατί του έσωσα την καριέρα. Και μετά από χρόνια ξαφνικά άρχισε να με παρουσιάζει κοντό, κακό…».

Share