Νέα σελίδα στην καριέρα της Σίας Κοσιώνη – Ποιοι ήταν εκεί

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

Το πρώτο της παιδικό βιβλίο με τίτλο «Μια άλλη Ιστορία», παρουσίασε την Παρασκευή το μεσημέρι η Σία Κοσιώνη, στην Αίθουσα Γεώργιος Καράντζας στην ΕΣΗΕΑ, το οποίο μιλά για την δύναμη των αληθινών ιστοριών, δηλαδή των ειδήσεων, και την αξία της ενημέρωσης μέσα από την οποία τα παιδιά διδάσκονται την αλληλοκατανόηση, την ενσυναίσθηση, την ανεκτικότητα και την αλληλεγγύη.

Η anchorwoman του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ, έλαμπε από χαρά για το νέο της επαγγελματικό βήμα, ενώ ήταν ιδιαίτερα κομψή φορώντας ένα πράσινο top, συνδυασμένο με μαύρο φαρδύ παντελόνι.

Από το πλευρό της δεν έλειψαν τόσο ο σύζυγός της, Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος την στηρίζει σε κάθε της βήμα, όσο και η μητέρα της Δήμητρα.

Φυσικά δίπλα της ήταν και η πεθερά της Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία, μάλιστα, έκανε και μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαρισμό στο instagram, και εγραψε στη λεζάντα: «Καλοτάξιδο το βιβλίο σου Σία μου, που αναδεικνύει ένα στοιχείο της προσωπικότητάς σου που δεν γνωρίζουν πολλοί. Την αγάπη, την τρυφερότητα, την ενσυναίσθηση για τα παιδιά καθώς και το έντονο ενδιαφέρον για να μεγαλώσει η καινούργια γενιά με το αίσθημα της κοινωνικής και ατομικής ευθύνης. Μπράβο σου».

Share