Άγρια επίθεση του Αντώνη Κανάκη σε δύο δημοσιογράφους του ΣΚΑΪ

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

Ήταν ο Άρης Πορτοσάλτε, ο οποίος με τη συμβολή του Δημήτρη Οικονόμου, φωτογράφιζαν στο πρωινό του ΣΚΑΪ ως σεξιστή τον Αντώνη Κανάκη για τις δηλώσεις του για τον Σ. Κασσελάκη με τον παρουσιαστή του Ράδιο Αρβύλα να βρίσκει ευκαιρία στην εκπομπή της ίδιας βραδιάς να εγκαλεί το πρωινό του ΣΚΑΪ για ξεδιάντροπους αντιγραφείς.

Αφορμή η νέα στήλη «Ψηφίστε σήμερα» που ανήγγειλε ότι ξεκινάει η εκπομπή του ΣΚΑΪ με ερωτήματα προς το κόσμο ο οποίος καθημερινά θα απαντάει σε ένα κεντρικό ερώτημα που θα θέτει η «Πρωινή Ενημέρωση». Μία τέτοια στήλη καθημερινή έχει εδώ και καιρό ξεκινήσει και η Ράδιο Αρβύλα, με πιο σατιρικής λογικής ερωτήματα πάνω σε θέματα της επικαιρότητας.

Σχολιάζοντας το βίντεο του ΣΚΑΪ, ο Αντώνης Κανάκης επανέλαβε πολλές φορές ότι πρόκειται για ξεδιάντροπη αντιγραφή, ενώ καυστικά σχολιάστηκε και η ατάκα του Άκη Παυλόπουλου ότι θέλουν να πιάσουν τον σφυγμό του κόσμου.

«Αν έρθετε αντιμέτωποι με τον πραγματικό σφυγμό του κόσμου τότε αφήστε το… θα έχουμε προβλήματα άλλα.», «Ποιον κόσμο, στη Ρηγίλλης έχουν κόσμο; Πού θα τον βρουν τον κόσμο;», σχολίασαν αρχικά στο πάνελ του Ράδιο Αρβύλα με τον Αντώνη Κανάκη να προσθέτει «Να ξέρετε ότι με πόσα τοστ χορταίνει ο κόσμος το έχουμε ήδη κάνει».

Share