Χώρισε η Ιωάννα Παλιοσπύρου

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

Τίτλοι τέλους στο ειδύλλιο της Ιωάννας Παλιοσπύρου με τον γοητευτικό ασφαλιστή Θάνο Δρίβα, μια σχέση που είχε φέρει στο φως της δημοσιότητας η «Espresso» τον Απρίλιο του 2023. Στη σχετική αποκάλυψη, ότι δηλαδή είναι και πάλι single, προχώρησε η Ιωάννα, μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Αναφερόμενη αρχικά στη γυναίκα που της πέταξε το βιτριόλι, αλλάζοντας δραματικά τη ζωή της και στο ενδεχόμενο να βγει από τη φυλακή σε ενάμιση χρόνο, δήλωσε πως προσπαθεί να μην το σκέφτεται. «Δεν μου είναι πολύ ευχάριστο, δεν με κάνει να νιώθω πολύ ασφαλής. Οταν ένας άνθρωπος σε έχει κυνηγήσει να σε σκοτώσει και δεν έχει μετανιώσει, αυτό με κάνει και ανησυχώ. Ο στόχος της είναι να μειώσει την ποινή της στο Εφετείο. Πιστεύω ότι στη δική μου περίπτωση δεν βρίσκω λογική πάνω σε αυτό. Ετοιμάζομαι να κάνω αγωγή στα αστικά δικαστήρια για αποζημίωση και τα χρήματα να πάνε στο ίδρυμά μου» είπε η γυναίκα, που χαρακτηρίστηκε σύμβολο δύναμης, θάρρους και θέλησης.

Στη συνέχεια, η ίδια μίλησε για τον σύντροφο που μπήκε στη ζωή της μετά την επίθεση, κάνοντας γνωστό πως δεν είναι πλέον ζευγάρι. «Ημουν αρκετά τυχερή σε αυτό το κομμάτι, που από πολύ νωρίς βρέθηκε ένας άνθρωπος που μου έδειξε πραγματικά την αγάπη του και τον έρωτά του σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για μένα, που δεν μπορούσα να το ευχαριστηθώ 100%. Ηταν όμως εκεί» σχολίασε με γλύκα και εκείνον, χρησιμοποιώντας όμως παρελθοντικό χρόνο για τη σχέση τους.

«Δεν είναι ακόμα στη ζωή μου, όχι, ήρθαν έτσι τα πράγματα που δεν είναι» αποκάλυψε αμέσως μετά. Ο Θάνος Δρίβας ήταν ο άνθρωπος που έγινε ο φύλακας άγγελος της Ιωάννας Παλιοσπύρου λίγο καιρό αφού άρχισε τη δύσκολη διαδρομή για την αποκατάσταση των τραυμάτων της. Ηταν εκείνος που της απάλυνε τον πόνο και στάθηκε για ένα διάστημα βράχος στο πλευρό της! Ανθρωπος της «Espresso» είχε τύχει να δει πολλές φορές τον Θάνο να βρίσκεται διακριτικά κοντά στην Ιωάννα, ακόμη κι όταν εκείνη έδινε το «παρών» σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις.

Αλλωστε, μετά τον εφιάλτη που έζησε δημιούργησε το Ioanna Paliospirou Foundation, μια κοινότητα για όλους τους εγκαυματίες που έχουν ανάγκη συμπαράστασης. Η Ιωάννα γνωρίστηκε με τον ωραίο ασφαλιστή μέσω κοινών τους φίλων και ανάμεσα στα στοιχεία του που τη γοήτευσαν ήταν τα αγνά συναισθήματά του για τα ζώα, το χιούμορ του και η αγάπη του για τα ταξίδια.

Share