Χαμός στον αέρα ανάμεσα σε Καρβέλα και Λυμπεράκη (vids)

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

Για πολλά θέματα μίλησε ο Νίκος Καρβέλας στη Νίκη Λυμπεράκη σε μια σπάνια συνέντευξη του συνθέτη και πλέον συγγραφέα στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» που προβλήθηκε από το MEGA.

Σε πολλά σημεία υπήρξε ένταση ανάμεσα στον ίδιο και τη δημοσιογράφο, καθώς, μεταξύ άλλων, της τόνισε σε αυστηρό ύφος ότι δεν επιθυμεί να τον διακόπτει, ενώ δεν δίστασε να της πει ότι η συζήτηση μαζί της είναι «λίγο απογοητευτική.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Καρβέλας το αποκάλεσε «βόθρο» το πολιτικό σκηνικό στην Ελλάδα, ενώ όταν η Νίκη Λυμπεράκη ζήτησε περισσότερες διευκρίνισες για να τεκμηριώσει την άποψή του, ο ίδιος εκνευρίστηκε.

«Πιάνεσαι από μία λέξη. Δεν θα μου λες τι θα λέω. Με έφερες εδώ να πω αυτό που θέλω. Δεν σε ρώτησα εσένα, εσύ ρωτάς εμένα» είπε με τη Νίκη Λυμπεράκη να απαντά: «Να λες ό,τι θέλεις. Εγώ επιτρέπεται να λέω; Χωράει και η δική μου γνώμη; Κανονικά στους θεσμούς οφείλουμε σεβασμό. Το αν δεν στέλνουμε τους κατάλληλους ανθρώπους να το συζητήσουμε».

«Όταν ξεκίνησα να έρθω στην τηλεόραση, πίστευα ότι θα μιλήσω με έναν άνθρωπο ο οποίος δεν θα είναι όπως όλοι οι άλλοι. Δυστυχώς λες τα ίδια όπως όλοι οι άνθρωποι, οι οποίοι κιτρινίζουν την κουβέντα, πιανόμενοι από μία λέξη που είπα ότι η Βουλή είναι ένας βόθρος, ο οποίος βρωμάει και τον αισθάνονται 12 εκ. Έλληνες. Το τι λέω εγώ άσε να το κρίνει ο κόσμος. Εγώ εδώ ήρθα όχι για να μιλήσω με εσένα αλλά με τον κόσμο. Εσένα σε χρησιμοποιώ σαν μέσο. Δεν μπορείς να λες ότι είμαι απόλυτος» συνέχισε ο Νίκος Καρβέλας, προκαλώντας την εύλογη απορία της δημοσιογράφου η οποία αναρωτήθηκε αν σε αυτή τη συνέντευξη θα της επιτρέπεται να μιλάει και η ίδια.

«Εγώ είμαι εδώ, αλλά μου απαγορεύεις να σου μιλήσω; Επιτρέπεται κάποιος άνθρωπος που κάθεται απέναντί σου να έχει γνώμη;» ρώτησε συγκεκριμένα.

«Με ειδοποίησαν πριν έρθω ότι οι άνθρωποι που πας να μπλέξεις, είναι δυστυχώς εκείνοι που έκαναν τη ζημιά στη χώρα. Πιθανόν να είσαι ένας εξ’ αυτών. Θα πρέπει να απολογηθείς στους ανθρώπους που βλέπουν και αύριο θα φροντίσεις να πεις ο άνθρωπος αυτός… Κατορθώνεις να χάνουμε μισή ώρα για το αν είπα ότι η Βουλή είναι εξ’ ολοκλήρου ένας βόθρος. Η συζήτηση μαζί σου είναι λίγο απογοητευτική» είπε σε αυστηρό τόνο ο Νίκος Καρβέλας με τη Νίκη Λυμπεράκη να του δίνει την επιλογή να διακόψει αν τη συνέντευξη αν αυτό επιθυμεί.

«Θες να συνεχίσουμε ή να το κλείσουμε; Μπορούμε να πάρουμε ένα διάλειμμα και να το σκεφτείς» του είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε τα βίντεο ΕΔΩ

Share