Φεύγει για Τουρκία η Καραβάτου

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

Τις βαλίτσες της και στην Τουρκία. Στην Κωνσταντινούπολη θα βρεθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα η Κατερίνα Καραβάτου για τα γυρίσματα του ριάλιτι ερωτικών σχέσεων «Power of Love», το οποίο θα δούμε το καλοκαίρι στον Σκάι. Μέσα στο επόμενο 10ήμερο λοιπόν αναχωρεί η αποστολή του προγράμματος «Power of Love» για την Κωνσταντινούπολη.

Όπως και παλαιότερα με τη Μαρία Μπακοδήμου, έτσι και τώρα το «Power of Love» θα κάνει τα γυρίσματά του στα στούντιο του Τούρκου τηλεοπτικού παραγωγού Ατζούν Ιλιτζαλί στη γειτονική χώρα. Το ριάλιτι, που επιστρέφει έπειτα από αρκετά χρόνια στη συχνότητα του Σκάι, έχει σκοπό να κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού τους θερινούς μήνες.

Οπως ήδη έχουμε γράψει, «κλείδωσε» για την παρουσίασή του η Καραβάτου, ενώ στην τελική ευθεία είναι πλέον και το κλείσιμο του κάστινγκ, η επιλογή δηλαδή των παικτών που θα πάρουν μέρος στο πρόγραμμα. Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, ο Σκάι θα κρατήσει «ανοιχτή» τη βραδινή του ζώνη φέτος το καλοκαίρι. Αυτήν τη στιγμή ο προγραμματισμός θέλει να βγαίνει πρώτο στον «αέρα» μέσα στον Ιούλιο το «Power of Love» και να ακολουθεί μέσα στον Αύγουστο και το «Cash Kitchen», το νέο μαγειρικό ριάλιτι.

Ετσι ο σταθμός θα βαδίσει προς τον Σεπτέμβρη, οπότε σταδιακά θα προστεθούν στο πρόγραμμα και άλλα ριάλιτι, σε παραγωγή του Ατζούν. Σκοπός του σταθμού είναι να γίνει συνήθεια στο τηλεκοντρόλ του τηλεθεατή το καλοκαίρι και να τον κρατήσει «δέσμιο» και τον χειμώνα.

Share