Τροχαίο και ροζ σκάνδαλο με πασίγνωστους πρωταγωνιστές, κατεβασμένο παντελόνι του οδηγού και θρίλερ με πολιτική οικογένεια

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

Eνα ροζ (πρωτοφανές) τροχαίο που «αγγίζει» πασίγνωστη πολιτική οικογένεια της χώρας συνέβη, όπως αποκαλύπτει η Espresso με πικάντικες λεπτομέρειες, προ ολίγων εβδομάδων και τα μέλη της (απασχολούν την κοινή γνώμη ακόμη και με ζητήματα που δεν άπτονται της πολιτικής) τρέμουν στην ιδέα των αποκαλύψεων που θα αμαυρώσουν το όνομα της οικογένειας!

Ολα συνέβησαν τα ξημερώματα της 5ης Ιουνίου στην Παιανία Αττικής, συγκεκριμένα επί της λεωφόρου Λαυρίου, πλησίον του Μεσογειακού Εκθεσιακού Κέντρου -ή αλλιώς MEC Παιανίας-, όταν ιδιωτικής χρήσης αυτοκίνητο εξετράπη από την πορεία του. Η κινητοποίηση της Τροχαίας ήταν άμεση και περιπολικά έσπευσαν στο σημείο του τροχαίου ατυχήματος, διαπιστώνοντας αρχικά πως παρά τις σοβαρές υλικές ζημιές που είχε υποστεί το Ι.Χ. και οι δύο επιβαίνοντες (ο οδηγός και η συνοδηγός) ήταν καλά στην υγεία τους. Ομως, μετά την αρχική τους διαπίστωση οι αστυνομικοί βρέθηκαν σε ένα ομολογουμένως όχι και τόσο συνηθισμένο για τροχαίο θέαμα, με τον οδηγό του αυτοκινήτου να έχει ξεκούμπωτο και κατεβασμένο το παντελόνι του.

Ι.Χ. εκτός της πορείας του

Ο οδηγός παρά το σοκ βρήκε την ψυχραιμία και ζήτησε να μην καταγραφεί στο συμβάν του ατυχήματος η «λεπτομέρεια» της κατάστασής του, αποκαλύπτοντας με κατεβασμένο το κεφάλι πως έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου την ώρα που η συνοδηγός τού έκανε εν κινήσει στοματικό σεξ! Προφανώς ο ίδιος αναψοκοκκινισμένος δεν ήταν συγκεντρωμένος στην οδήγηση, αλλά στα τεκταινόμενα πλησίον του τιμονιού και του λεβιέ των ταχυτήτων, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του Ι.Χ. και να βγει εκτός της πορείας του!

Από εδώ και πέρα αρχίζουν και οι (παρα)πολιτικές προεκτάσεις του τροχαίου, καθώς, σύμφωνα με τις απολύτως εξακριβωμένες πληροφορίες της «Espresso», η ταυτότητα οδηγού και συνοδηγού έχει αρκετό ενδιαφέρον! Οπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε από εγκυρότατες πηγές, ο οδηγός του αυτοκινήτου (πρόκειται για γιο πρώην αστυνομικού) δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον χώρο του management, ενώ η συνοδηγός που «ευθύνεται» λόγω… στοματικού σεξ για το τροχαίο είναι η προσωπική γραμματέας της θυγατέρας πασίγνωστης πολιτικού με βαρύ όνομα! Καταλαβαίνετε λοιπόν τι εννοούμε όταν λέμε τι σκάνδαλο θα προκύψει στην περίπτωση που βγουν τα ονοματεπώνυμα στη φόρα και πως τα ρίχτερ των αποκαλύψεων θα ταρακουνήσουν τα θεμέλια της πολιτικής οικογένειας!

Στην πορεία του ρεπορτάζ μας για το πρωτοφανές αυτό ροζ τροχαίο πληροφορηθήκαμε και άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία για τους δύο εμπλεκομένους, όπως ότι ήρθαν πιο κοντά τη βραδιά του ατυχήματος και πως στο παρελθόν δεν είχαν επαφές. Μάλιστα η επαφή τους, που έπειτα από λίγες ώρες έγινε ακόμη πιο στενή, ευτυχώς για εκείνους χωρίς ολέθριες συνέπειες, έγινε κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στην Παιανία και πως η κοινή επιστροφή τους στην Αθήνα προέκυψε μετά τη γνωριμία τους. Προφανώς όμως το πάθος τούς κυρίευσε στον δρόμο, με τα αποτελέσματα που σας αποκαλύψαμε… Τώρα αν το πάθημα τους έγινε μάθημα είναι μια άλλη ιστορία…

Share