«Τρελαμένος» ο Μαρινάκης μετά τον διασυρμό της Ράνιας Τζίμα

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

Διαβάστε τι αποκαλύπτει η Πυθία του Periodista.gr:

Σε “Βατερλό” για το Mega Channel εξελίχθηκε η πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε σε Ράνια Τζίμα και Γιάννη Πρετεντέρη ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ο επιθετικός τρόπος και η εμπάθεια που αντιμετώπισαν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ οι δύο δημοσιογράφοι προκάλεσαν κύμα αντιδράσεων στα social media και όχι μόνο. Ο διασυρμός της Ράνιας Τζίμα, η οποία μάλιστα είναι και σύζυγος πολιτικού, του Γαβριήλ Σακελλαρίδη, δεν έχει προηγούμενο. Πουλάκια που κελαηδούν χαρούμενα μου λένε ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο ιδιοκτήτης δηλαδή του Mega Channel, είναι πολύ ενοχλημένος από τον διασυρμό του καναλιού του εξαιτίας της Ράνιας Τζίμα. Ο λόγος; Το τελευταίο χρονικό διάστημα οι σχέσεις του με τον Στέφανο Κασσελάκη είναι εξαιρετικές, η “Ελευθεροτυπία” που πλέον ανήκει στον εφοπλιστή και ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού θα στηρίξει τον ΣΥΡΙΖΑ και η εικόνα που βγήκε προς τα έξω δεν του άρεσε καθόλου.

Η εικόνα της ντροπής, για την οποία αποκλειστική ευθύνη έχουν οι Ράνια Τζίμα και ο Σταμάτης Μαλέλης, αναμένεται να αποτελέσει την αφετηρία προκειμένου να δρομολογηθούν εξελίξεις στο Μεγάλο Κανάλι.

Share