«Τρελαίνομαι με το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι»

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

Με καλή διάθεση για χιούμορ παρά τα όσα έχει ακούσει το τελευταίο διάστημα στο κομμάτι της εμφάνισής της η Καλομοίρα βγήκε στον αέρα της «Super Κατερίνα» να μιλήσει με αφορμή τη κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού Rolling και αναφέρθηκε στην παλαιότερη εμπειρία της με τη Eurovision, αλλά και τον λόγο που είχε αποσύρει την πιο πρόσφατη συμμετοχή της.

«Τη βραδιά πριν από την τελική υποβολή των τραγουδιών για τη Eurovision, είχα βάλει τα κλάματα σαν μωρό»

«Το Rolling το είχα γράψει με σκοπό να βρω κομμάτι της Eurovision. Τελικά βρήκα κομμάτι, που λέγεται αλλιώς, και το έκανα με συνθέτες που γράφουν για Eurovision. Το Rolling ένιωθα ότι το ήθελα για άλλο project. Γι’ αυτό το έβγαλα ξεχωριστό. Θα βγάλω όμως και το άλλο της Eurovision, δεν υπάρχει λόγος να το κρατάω άλλο.

Πάντα πάω με το ένστικτό μου. Τη βραδιά πριν από την τελική υποβολή των τραγουδιών για τη Eurovision, είχα βάλει τα κλάματα σαν μωρό γιατί αποφάσισα πως δεν θα τα δώσω. Δεν κατηγορώ κανέναν, ίσως φταίω κι εγώ, αλλά πάντα πάω με το ένστικτό μου, κάτι μου έλεγε να μη τα στείλω. Δεν ξέρω αν ήταν σωστό ή λάθος, μόνο το μέλλον θα δείξει.

Όταν συμμετείχα στη Eurovision δε νομίζω ότι με δυσκόλεψε κάτι, γιατί μου αρέσει να δουλεύω σκληρά, έτσι έχω μάθει, ήταν πολύ όμορφη εμπειρία. Ήταν μια όμορφη εμπειρία. Είχαμε όλοι έναν στόχο. Για μένα, το πιο δύσκολο ήταν όταν γινόταν η διαδικασία επιλογής στην Ελλάδα. Πήγα πίσω από τη σκηνή να λιποθυμήσω από το τρακ».

«Τρελαίνομαι με το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι»

«Τρελαίνομαι με το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι. Δε ξέρω τι λένε, ότι δεν αρέσει, εμένα μου αρέσει πάρα πολύ. Πιστεύω θα σκίσει, η κοπέλα έχει ωραίο στιλ, δε ξέρω πως είναι live αλλά από αυτά που έχω δει, είναι πολύ καλή. Έχει λίγο ελληνικό, λίγο european, λίγο oriental και όλο αυτό το κάνει ευχάριστο. Η Eurovision θέλει ευχάριστα και η Μαρίνα Σάττι το βγάζει αυτό. Ο Φωκάς Ευαγγελινός ξέρει τη δουλειά του, καταλαβαίνει το τηλεοπτικό και τον καλλιτέχνη θα το πάει στον Θεό» σχολίασε η Καλομοίρα για τη Μαρίνα Σάττι.

«Μετά τη Eurovision είχε πέσει σε κατάθλιψη»

Για την περίοδο μετά την 3η θέση στη Eurovision, η Καλομοίρα δήλωσε στην εκπομπή. «Μετά τη Eurovision γύρισα στο εστιατόριο των γονιών μου. Είχα πέσει σε κατάθλιψη. Αλήθεια είναι πως πλήρωσα 800 ευρώ όταν έφυγα από το ξενοδοχείο που έμενα για τη Eurovision. Δεν θα το ξεχάσω αυτό, αλλά δεν θέλω να θάψω κανέναν. Μπορεί οι άνθρωποι της ΕΡΤ να «έκαναν τον Κινέζο».

Το θέμα όμως, είναι ότι εγώ τότε ήμουν μικρή και αλλιώς φανταζόμουν ότι θα είναι η σόουμπιζ, μου πήρε χρόνια να καταλάβω το παιχνίδι. Περίμενα, ότι μετά την τρίτη θέση που έφερα έδειξα ότι αξίζω, αλλά δεν αλλάζει τίποτα τελικά. Εσύ πρέπει να πιστέψεις ότι αξίζεις. Εμένα μου πήρε 20 χρόνια να το καταλάβω» εξομολογήθηκε σε άλλο σημείο η τραγουδίστρια.

Επιπλέον, η Καλομοίρα σχολίασε το πλήθος από σχόλια που είχε σε βίντεό της γύρω από το αν έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις, κάτι για το οποίο κλήθηκε να απαντήσει πολλές φορές αυτές τις ημέρες.

«Σε αυτό το βίντεο, δε περίμενα με τίποτα ότι θα γίνει όλο αυτό. Το έκανα πολύ βιαστικά, δεν είχα βάλει μάσκαρα, δεν είχα και πολύ φως, και λέω, “ρε παιδιά τι έγινε;” αλλά έχει πλάκα γιατί τσακώνονται από κάτω χωρίς λόγο» είπε.

Share