Το τηλεοπτικό μέλλον του Γρηγόρη Αρναούτογλου

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

Το τηλεοπτικό μέλλον του Γρηγόρη Αρναούτογλου έχει γίνει θέμα συζήτησης το τελευταίο διάστημα σε όλες τις ψυχαγωγικές τηλεοπτικές εκπομπές.

Tο ερώτημα που συνεχίζει να υπάρχει στην τηλεοπτική πιάτσα είναι αν ο Γρηγόρης θα συνεχίσει τη συνεργασία του με τον ΑΝΤ1, στην ίδια ζώνη, ή θα μετακινηθεί σε άλλο κανάλι.

Ο δημοσιογράφος Νίκος Γεωργιάδης έβαλε πάντως και μια πινελιά ίντριγκας: «Σχετικά με τον Γρηγόρη υπήρχε μια πρόταση από το Mega, από την προηγούμενη σεζόν, μία άκρως δελεαστική πρόταση, η οποία μπορώ να πω ότι συνοδευόταν από μια “λευκή επιταγή”.

Γιατί, όταν έχεις να κάνεις με ένα πρόσωπο σαν τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τον ρωτάς κιόλας τι θέλει να κάνει, δεν του λες απλά “θέλω να κάνεις αυτό”. Ο Γρηγόρης είναι ένα πολυεργαλείο, που έχει δοκιμαστεί σε πάρα πολλές ζώνες και σε όλες με τεράστια επιτυχία.

Ομως ο Γρηγόρης προτίμησε τον ΑΝΤ1. Μαθαίνουμε, λοιπόν, σήμερα ότι ο Γρηγόρης έχει ήδη δώσει τα χέρια με τον ΑΝΤ1, θεωρείται τελειωτικό, τα συμβόλαια γράφονται και μπορεί αυτή τη στιγμή που μιλάμε να έχουν πέσει και οι υπογραφές. Δεν θα αργήσει, όπως μου λένε, να έρθει και η επίσημη ανακοίνωση από το κανάλι του Αμαρουσίου. Ο Γρηγόρης θέλει να κάνει ξανά τον “Εκατομμυριούχο” και το “2night Show”, και αυτό θέλει και το κανάλι».

Η εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» αναφέρθηκε και στις καλές σχέσεις του Αρναούτογλου με τον Θοδωρή Κυριακού: «Στη μιντιακή αγορά λέγανε ότι ο ΑΝΤ1 έχει αδικήσει το τηλεπαιχνίδι “Εκατομμυριούχος”, που σκίζει, καθώς μία το έβαζε, μία το έβγαζε για να τακτοποιηθούν οι “Ράδιο Αρβύλα” και ότι αυτό ο Γρηγόρης το είχε ως παράπονο.

arnaoutoglou39061 Μάλιστα κάποιοι έλεγαν ότι το μόνο πρόβλημα που υπάρχει στο κανάλι του ΑΝΤ1 είναι ότι τα τρία βασικά στελέχη του, οι τρεις παρουσιαστές του, δεν μιλιούνται μεταξύ τους. Ο Γρηγόρης, ο Γιώργος Λιάγκας και ο Αντώνης Κανάκης».

Share