«Το μοιραίο βράδυ ο σταθμάρχης ήταν με ιερόδουλη στο Σταθμαρχείο»

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

Σε μια αποκάλυψη «βόμβα» προχώρησε ο Νίκος Πλακιάς, πατέρας των δίδυμων κοριτσιών και θείος της κοπέλας που σκοτώθηκαν στα Τέμπη, υποστηρίζοντας πως το μοιραίο βράδυ ο σταθμάρχης βρισκόταν στο σταθμαρχείο με ιερόδουλη.

«Σας είπα δύο πράγματα που δεν γνωρίζει ο κόσμος. Ξέρουν αυτοί ότι ο σταθμάρχης είχε ιερόδουλη μέσα στο σταθμαρχείο; Αυτός που είναι στη φυλακή. Εκείνη τη μέρα είχε ιερόδουλη μέσα στο σταθμαρχείο. Που είναι το παράξενο; Την έχεις δει τη φωτογραφία; Δες την για να καταλάβεις περί τίνος προσώπου πρόκειται… Που τον έβαλαν αυτοί; Που είχε πολιτικό μέσο», τόνισε.

Επιπλέον, ο Νίκος Πλακιά, με αναρτήσεις του στο X (πρώην Twitter) απαντά στα όσα ανέφερε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξή του αναφορικά με το μπάζωμα στο χώρο του πρωτοφανούς δυστυχήματος.

«Εκεί έγινε ξεμπάζωμα δηλαδή πήραν γύρω στα 1500 κυβικά χώματα ,συν τα αλλα που μεταφέραν στο κουλούρι μαζί με τα βαγόνια ,και αλλα υλικά και τα μεταφέραν στην μάντρα έξω από την Λαρισα», αναφέρει μεταξύ άλλων και προσθέτει: «Την λέξη μπάζωμα την χρησιμοποιήσαμε για να τους μπερδέψουμε για να μπορέσουμε να λειτουργήσουμε και να κάνουμε την έρευνα χωρίς να τους έχουμε στα πόδια μας για τυχών τρικλοποδιές. Αυτοί νόμιζαν με τι λέξη μπάζωμα ότι εννοούσαμε την πίσσα που ρίξανε εκεί και την διαμόρφωση του χώρου με το εκκλησάκι και ότι από κάτω υπήρχαν στοιχεία που μας απέκρυβαν».

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση του Νίκου Πλακιά σχετικά με την υπόθεση των Τεμπών και το μπάζωμα, στο PERIODISTA.GR

Share