«Του την έστησαν, κινδυνεύει η σωματική μου ακεραιότητα» – Τι αποκαλύπτει γυναίκα ηθοποιός για τον Πέτρο Φιλιππίδη

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

Η Βίκυ Πρωτογεράκη, πρώην ηθοποιός και νυν δικηγόρος, η οποία είναι μάρτυρας υπεράσπισης στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη σε δεύτερο βαθμό, παρότι το εφετείο μεταφέρθηκε για τον Νοέμβριο, η ίδια μίλησε πρώτα στη Super Κατερίνα για τις δύο καταγγελίες για απόπειρα βιασμού, για τις οποίες καταδικάστηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης σε 8 χρόνια κάθειρξη.

«Καλά τον είδα δόξα τω Θεώ. Έχει να πει πολλά μετά το δικαστήριο. Αν γινόταν το Εφετείο, θα έλεγα ότι είπα την προηγούμενη φορά κι ότι ξέρω για τον Πέτρο. Τον ήξερα από μικρή και δεν έχει δώσει δείγματα ανθρώπου που θα βίαζε μία κοπέλα -να φλέρταρε ναι- και θεωρώ ότι οι άνθρωποι δεν αλλάζουν για να γίνουν κάτι άλλο από αυτό που ήταν. Στο πρωτόδικο έχει αθωωθεί ευτυχώς για τον υποτιθέμενο βιασμό και για τις απόπειρες είχα πει ότι δεν υπήρχε απόπειρα γιατί οι κοπέλες, οι οποίες είπανε ότι προσπάθησαν να τις βιάσει, ανέφεραν ότι από μόνες τους έφυγαν. Αυτός τις είπε φύγετε και δεν υπήρξε κάποιος εξωτερικός παράγοντας που να εμποδίσει την πράξη» ανέφερε αρχικά η κα Πρωτογεράκη ενώ συμπλήρωσε:

«Εφόσον η δικαιοσύνη είναι αντικειμενική, θα αθωωθεί. Την τελευταία φορά που μιλήσαμε ήταν έξαλλος γιατί ένας συνάδελφός μας βγήκε και είπε για τον ίδιο διάφορα, ενώ δεν έχουν συνεργαστεί και δεν τον γνωρίζει προσωπικά. Ο Πέτρος παρακολουθεί όσα τον αφορούν. Έχω πολύ καιρό να μιλήσω με τον Πέτρο και τη σύζυγό του γιατί δουλεύουν από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Στη συνέχεια, μιλώντας και στο Πρωινό Σουσού, η ηθοποιός μεταξύ άλλων δήλωσε: «Γνωρίζω από που ξεκίνησε όλη αυτή η ιστορία με τον Πέτρο Φιλιππίδη, δυστυχώς θεωρώ ότι ήταν στημένο για να τον καταστρέψουν. Φοβάμαι πως αν αποκαλύψω όλα όσα γνωρίζω για την υπόθεση Φιλιππίδη, θα κινδυνεύσει η σωματική μου ακεραιότητα».

Share