Τι συμβαίνει με Φαίη Σκορδά και ΣΚΑΪ

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

Μπορεί οι κρίσιμες διαπραγματεύσεις μεταξύ ΣΚΑΪ και Φαίης Σκορδά να μην έχουν ακόμα λάβει χώρα, όπως όλα δείχνουν όμως η παρουσιάστρια δεν σκοπεύει να ανανεώσει το συμβόλαιό της με το κανάλι.

Όπως έχει εδώ και αρκετές εβδομάδες διαρρεύσει, η μετακίνησή της στην πρωινή ζώνη του Mega είναι πάρα πολύ πιθανή, με την ίδια να έχει μοιραστεί με κοντινά της πρόσωπα από το επαγγελματικό της περιβάλλον ότι με τα τωρινά δεδομένα δεν έχει τον παραμικρό λόγο να διαπραγματευτεί την παραμονή της στον ΣΚΑΪ.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», ο Χάρης Λεμπιδάκης επιβεβαίωσε τις φήμες αποκαλύπτοντας πως η Φαίη Σκορδά διανύει την τελευταία της σεζόν στο κανάλι του Φαλήρου:

«Αρκετά πριν το Πάσχα Μπακοδήμου – Σκορδά θα μπουν σε μια διαδικασία κουβέντας με το κανάλι. Δίνω προβάδισμα στη Φαίη, στο ότι σίγουρα ο ΣΚΑΪ θα θελήσει να της κάνει μία πρόταση για να συνεχίσει την επόμενη σεζόν. Αλλά είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι η Φαίη δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει και να κάνει την ίδια εκπομπή με μία ώρα διάρκεια», αποκάλυψε στον αέρα του ALPHA ο δημοσιογράφος.

Για τη Μαρία Μπακοδήμου, πάντως, οι πληροφορίες του ήταν διαφορετικές:

«Όσον αφορά στη Μαρία Μπακοδήμου, επειδή κι εκεί λίγο τα δεδομένα αλλάζουν και θα συνεχιστεί το Survivor και κατά πάσα πιθανότατα θα έχουμε και το ‘The Voice’, δεν βρίσκω τον λόγο ο ΣΚΑΪ να μη συνεχίσει τη συνεργασία του με τη Μαρία Μπακοδήμου και να έχει μια εκπομπή το σαββατοκύριακο που θα προωθεί τα δύο συγκεκριμένα projects».

Share