Τι συμβαίνει με Φαίη Σκορδά και Μαρία Μπακοδήμου

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

Κανείς δεν φαίνεται να βιάζεται στον ΣΚΑΪ για τις εκκρεμούσες συναντήσεις με τις δύο παρουσιάστριες ψυχαγωγικών προγραμμάτων του σταθμού, την Φαίη Σκορδά και την Μαρία Μπακοδήμου. Αν και η προσδοκία ήταν πως αυτό θα συμβεί τις πρώτες μέρες του Απριλίου, κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει ακόμα και στην καλύτερη περίπτωση, οι πληροφορίες μας λένε πως θα πραγματοποιηθεί κοντά στην περίοδο του Πάσχα.

Παράλληλα, όμως, υπάρχουν και οι προτάσεις από άλλους σταθμούς για τις δύο παρουσιάστριες. Όπως μαθαίνουμε, η Μαρία Μπακοδήμου έχει δεχθεί προσέγγισε από δύο κανάλια, καθώς εκτός από τον όμιλο Alpha-Star στο παιχνίδι έχει μπει με δική του πρόταση και το Open. Η ίδια, ωστόσο, έχει κάνει ξεκάθαρο πως προτεραιότητα έχει η συζήτησή της με τον ΣΚΑΪ.

Από την άλλη, η Φαίη Σκορδά, η οποία έχει κάνει κάποιες πολύ συγκεκριμένες κουβέντες, έχει καταφέρει να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά της μέχρι τώρα, αναμένοντας επίσης τη συνάντησή της με το κανάλι του Φαλήρου.

Η τελική έκβαση των διαπραγματεύσεων και των δύο, πάντως, αναμένεται να ανακατέψει την τράπουλα της ψυχαγωγίας γενικότερα στα κανάλια.

ΠΗΓΗzappit.gr

Share