Τι συμβαίνει ανάμεσα σε Μαρία Αντωνά και Γιώργο Λιάγκα

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε στο Happy Day της Τρίτης για τη Μαρία Αντωνά και τα δημοσιεύματα που τη θέλουν ξανά ερωτευμένη. Ισχύει η φήμη πως μετά τον πολύκροτο χωρισμό της με τον Άρη Σοϊλέδη, βγαίνει με έναν διάσημο άντρα της τηλεόρασης;

«Σήμερα ο Νάσος Γουμενίδης δημοσίευσε μια φωτογραφία με τη Μαρία Αντωνά και τον Γιώργο Λιάγκα στη Βουλιαγμένη υπονοώντας πως αυτό είναι το ζευγάρι που όλοι συζητούν. Δεν ξέρω αν ισχύει. Μετά το διαζύγιο με τη Φαίη Σκορδά, ο Γιώργος Λιάγκας έχει διαλέξει να μην επιβεβαιώσει τίποτα για την προσωπική του ζωή. Είναι δικαίωμα του, έχει δυο παιδιά, Το σίγουρο είναι πως κάνουν στενή παρέα. Εμείς βλέπουμε δυο ανθρώπους που κάνουν πολλή παρέα. Εάν ο Γιώργος θα νιώσει έτοιμος κάποια στιγμή να κυκλοφορήσει δημόσια με μια γυναίκα, δεν το ξέρω. Μπορεί να είναι φίλοι. Η αλήθεια είναι πως δεν έχω μιλήσει με τη Μαρία Αντωνά» τόνισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Και πρόσθεσε: «Στο κάλεσμα ήταν και η Λεάνα Μάρκογλου με τον Πάνο Καλίδη και τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. Οι φίλοι της Μαρίας δηλαδή».

Share