Τι πρότεινε ο εισαγγελέας για τον Μίχο στην φρικιαστική υπόθεση στον Κολωνό

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

Καταδίκη του Ηλία Μίχου, του βασικού κατηγορούμενου στην υπόθεση μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό, για τέσσερα από τα συνολικά επτά αδικήματα τα οποία αντιμετωπίζει εισηγήθηκε ο εισαγγελέας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, καθώς η διαδικασία διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών, ο εισαγγελέας ζήτησε να κηρυχθεί αθώος ο κατηγορούμενος, λόγω αμφιβολιών, για βιασμό του παιδιού, για μαστροπεία σε οίκους ανοχής και για μαστροπεία μέσω εξαναγκασμού με αποκόμιση πορνικών εσόδων.

Αντιθέτως, ο εισαγγελικός λειτουργός στην αγόρευσή του ζήτησε την ενοχή του Ηλία Μίχου για διακεκριμένη κατάχρηση ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε τα 14 έτη από πρόσωπο που του το είχαν εμπιστευτεί, για κατοχή πορνογραφικού υλικού με ανήλικο κάτω των 12 ετών αλλά χωρίς εξαναγκασμό και κερδοσκοπία, για διευκόλυνση της ανήλικης να εκδίδεται και για οπλοκατοχή.

Παράλληλα, ο εισαγγελέας συνεχίζει την αγόρευσή του για τους άλλους 25 κατηγορούμενους, μεταξύ των οποίων είναι και η μητέρα του ανήλικου κοριτσιού.

Share