Τι γίνεται με την δίκη της πρώην συζύγου του Απόστολου Λύτρα – Ξέσπασε η Σοφία Πολυζωγοπούλου

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

Αναβολή για τις 29 Νοεμβρίου πήρε η δίκη της πρώην συζύγου του Απόστολου Λύτρα στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών.

Οι κατηγορίες αφορούν στο περιστατικό που συνέβη στο σπίτι της συζύγου του Απόστολου Λύτρα, Σοφίας Πολυζωγοπούλου, όταν η πρώην σύζυγος μαζί με συνεργάτη του δικηγόρου και την κόρη τους πήγαν να πάρουν προσωπικά αντικείμενα του ποινικολόγου.

Η δίκη αναβλήθηκε, μετά από αίτημα της μηνύτριας νυν συζύγου, Σοφίας Πολυζωγοπούλου, η οποία δεν έχει δυνατότητα να καταθέσει, καθώς είναι ακόμη ασθενής μετά τον άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη από τον δικηγόρο.

Αίτημα αναβολής είχε υποβάλει και η κατηγορουμένη πρώην σύζυγος, η οποία ήταν απούσα από το δικαστήριο.

Σοφία Πολυζωγοπούλου: «Δεν είναι “η κακιά η ώρα”, είναι έγκλημα»

Το βράδυ της Τετάρτης (26/6), βγήκε στη δημοσιότητα δήλωση της Σοφίας Πολυζωγοπούλου, με την οποία χαρακτηρίζει ως «υστερόβουλη» τη συγνώμη του συζύγου της και επιπλέον δηλώνει πως η κακοποιητική συμπεριφορά «δεν είναι η κακιά η ώρα, είναι έγκλημα».

«Πληροφορήθηκα τη συγγνώμη του συζύγου μου και την αναγνώρισή του προς το πρόσωπό μου ως άξιας συζύγου και μητέρας, την οποία αντιλαμβάνομαι ως υστερόβουλη, καθώς η συμπεριφορά του μετά την πράξη και μέχρι σήμερα δεν εκδηλώνει ειλικρινή έκφραση μεταμέλειας. Ως μάχιμη δικηγόρος και ως θεσμικός συλλειτουργός της Δικαιοσύνης γνωρίζω πολύ καλά ότι ο μοναδικός τρόπος δικαίωσής μου μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσω της προσφυγής στη Δικαιοσύνη, την οποία υπηρετώ και σέβομαι. Ως εκ τούτου, για όλα τα ζητήματα που άπτονται της εν λόγω υπόθεσης απευθύνομαι στις αρμόδιες αρχές, με αδιάσειστα στοιχεία και αποδείξεις», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Share