Τι αποκαλύπτει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης για τον χωρισμό του από τη Ζέτα Μακρυπούλια

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

Για τον χωρισμό του από τη Ζέτα Μακρυπούλια μίλησε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στο «Κοσμοράδιο», αναφερόμενος -μεταξύ άλλων- στις άριστες σχέσεις που οι δυο τους κατάφεραν να διατηρήσουν παρά το γεγονός ότι αποφάσισαν να ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους.

Απόσπασμα από τη συνέντευξη προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day». Σε αυτό, ο τραγουδιστής εστίασε στα όμορφα χρόνια που πέρασαν ως ζευγάρι, επισημαίνοντας ότι η απόφαση του χωρισμού πάρθηκε για τον καλό και των δυο.

«Ο λόγος είναι ότι αυτά τα χρόνια πέρασαν πολύ όμορφα, χωρίς κόντρες χωρίς διαξιφισμούς. Καλά πάντα σε μια σχέση υπάρχουν οι διαφωνίες και οι καβγάδες αλλά στο τέλος της ημέρας αυτό που έμενε ήταν ένας δυνατός, συναισθηματικός δεσμός» είπε, μεταξύ άλλων.

«Ήταν στενάχωρο και για τους δύο αλλά ήταν απαραίτητο, είχε κλείσει ο κύκλος, αλλά γιατί να είσαι στα μαχαίρια με έναν άνθρωπο που ήσασταν μαζί τόσα χρόνια και έχεις τόσα ωραία να θυμάσαι; Είμαστε αγαπημένοι, μετά από 12χρόνια νιώσαμε μια κόπωση και γι΄αυτόν τον λόγο πήραμε την απόφαση να μην είμαστε πια μαζί» είχαν αναφέρει στις πρώτες τους δηλώσεις, μετά τον χωρισμό τους.

Share