Την εκβίαζαν με γυμνές φωτογραφίες της

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό Σουσου» βρέθηκε η Ανδρομάχη, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. Όταν η κουβέντα ήρθε στο θέμα του revenge porn, του οποίου θύματα πέφτουν πιο συχνά, γυναίκες, η τραγουδίστρια που έχει υποστεί παρόμοιο εκβιασμό, είπε:

«Εχω ξαναμιλήσει γι’ αυτό. Στο παρελθόν έχει υπάρξει όχι ακριβώς revenge porn αλλά τα αποτελέσματα ήταν τα ίδια. Οπότε καταλαβαίνω ακριβώς πώς μπορεί να νιώθει κάποιος που δεν μπορεί να μιλήσει. Ήμουν και σε ευαίσθητη ηλικία, 16 χρονών. Είχε γίνει μία ανταλλαγή φωτογραφιών, είναι λίγο άβολη αυτή η κατάσταση».

Στη συνέχεια, περιέγραψε: «Υπήρχε μία επίθεση διαδικτυακή όσο αφορά αυτό το κομμάτι. Το θέμα είναι πώς νιώθεις. Αυτό θα πάρει διαστάσεις έτσι κι αλλιώς. Εγώ έβλεπα κόσμο να είναι στα κινητά τους και νόμιζα ότι βλέπουν τις φωτογραφίες μου εκείνη τη στιγμή».

«Θα έπρεπε να μιλήσω κατευθείαν στους γονείς»
Και συμπλήρωσε: «Αυτό που θα έπρεπε να έχω κάνει θα ήταν να μιλήσω κατευθείαν στους γονείς μου αλλά υπήρχε φόβος, πρέπει να το επικοινωνήσεις με συγκεκριμένο τρόπο. Ο γονιός δεν περιμένει ποτέ ότι μπορεί να συμβεί αυτό στο παιδί του. Κι εγώ δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ ακριβώς, έτσι πέρασε ένας χρόνος. Κάθε φορά που χτυπούσε το τηλέφωνο έλεγα: τώρα θα το πουν, τώρα θα το πουν. Κι εσύ να περνάς όλη αυτή τη συναισθηματική φάση για κάτι που δεν φταις. Οταν είχα ξαναμιλήσει για αυτό, δέχθηκα πολλά μηνύματα από κορίτσια αντίστοιχης ηλικίας, που μου έλεγαν ότι τους έδωσα δύναμη».

Share