Τα κοπλιμέντα του Πασχαλάκη στην Κατερίνα Λιόλιου

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης βρέθηκε στα MAD VMA 2024 και βράβευσε την Κατερίνα Λιόλιου για το καλύτερο λαϊκό τραγούδι και, μάλιστα, της ζήτησε να τραγουδήσει το «νοικιάστηκε».

Το «παρών» στα φετινά βραβεία MAD έδωσε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, αλλά όχι σαν απλώς θεατής. Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού ανέλαβε να απονείμει το βραβείο για το καλύτερο λαϊκό τραγούδι, στην Κατερίνα Λιόλιου.

Ο ποδοσφαιριστής των ερυθρόλευκων μόλις ανέβηκε η τραγουδίστρια στη σκηνή αναφέρθηκε στην ομορφιά της «πέρα από το τι είναι καλή τραγουδίστρια, είναι και πάρα πολύ όμορφη από κοντά», ενώ της ζήτησε να τραγουδήσει το «νοικιάστηκε».

Από την πλευρά της, η Λιόλιου, που κέρδισε με το τραγούδι της «Γυναίκας Της Ζωής σου» το βραβείο στα Μad Video Music Awards 2024, δεν έχασε την ευκαιρία με αφορμή τα πρόσφατα γεγονότα, να αφιερώσει το βραβείο της σε όλες τις γυναίκες. Οπως είπε η ίδια, «τις γυναίκες δεν πρέπει να τις ξεχνάμε, αλλά να τις αγαπάμε να τις σεβόμαστε και να τις φροντίζουμε, ενώ κλείνοντας ευχήθηκε ο κόσμος μας να γίνει λίγο καλύτερος».

Share