Στον Εισαγγελέα ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ που ξυλοκόπησε τη σύντροφό του – Το χρονικό της υπόθεσης

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

Ένα ακόμη περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας έγινε γνωστό την Τρίτη με θύτη και θύμα να ανήκουν στον δημοσιογραφικό χώρο. Στον εισαγγελέα οδηγείται αυτή τη στιγμή ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, ύστερα από καταγγελία για ξυλοδαρμό της συντρόφου του.

Το συμβάν έλαβε χώρα το βράδυ της περασμένη Κυριακής, ωστόσο, η καταγγελία έγινε σήμερα από την δημοσιογράφο στην ΓΑΔΑ.

Ο συλληφθείς εργάζεται στην ΕΡΤ, είναι πατέρας δύο παιδιών και βρίσκεται σε διάσταση με την σύζυγό του.

Η γυναίκα νοσηλεύεται φρουρούμενη με σπασμένο το σαγόνι ενώ ο δημοσιογράφος κρατείται και θα δικαστεί στο Αυτόφωρο την Τετάρτη.

Το χρονικό της υπόθεσης

Το πρωί της Τρἰτης η δημοσιογράφος της ΕΡΤ μετέβη στο γραφείο αντιμετώπισης ενδοοικογενειακής βίας στο Α.Τ. Ομόνοιας και κατήγγειλε τον σύντροφό της για ξυλοδαρμό.

Η νεαρή γυναίκα ήταν εμφανώς χτυπημένη ενώ έφερε βεβαίωση από το νοσοκομείο. Αναμένεται να μεταβεί στον Ιατροδικαστή Υπηρεσία για εξέταση.

Ο δημοσιογράφος συνελήφθη περί τις 5:30 το απόγευμα και αύριο το πρωί θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα. Οι αστυνομικοί τον βρήκαν στο σπίτι του και τον συνέλαβαν καθώς σήμερα είχε ρεπό. Κρατείται στο Τμήμα Ασφαλείας Ομονοίας.

Σε παύση ο συμβασιούχος δημοσιογράφος

«Η ΕΡΤ, αμέσως μόλις ενημερώθηκε για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας συμβασιούχου εργαζόμενου της ΕΡΤ εις βάρος της συντρόφου του, επίσης συμβασιούχου εργαζομένης στην εταιρεία, έθεσε σε παύση τη σύμβαση του φερόμενου ως δράστη έως ότου διαλευκανθεί η υπόθεση και αποφανθεί η δικαιοσύνη».

Share