«Στενοχωρήθηκε η Καινούργιου με τα φιλιά της Μπάρκα με τον πρώην της, Τσαγκρίδη γιατί εκείνη τους γνώρισε»

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

Η Κατερίνα Καινούργιου το τελευταίο διάστημα άφηνε υπονοούμενα περί επανασύνδεσής της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη και μάλιστα είχε πάει πριν από λίγες ημέρες για φαγητό στο εστιατόριό του.

kat12

Οι φήμες όμως για ειδύλλιο του γόνου της εφοπλιστικής οικογένειας Παναγόπουλου με τη Δανάη Μπάρκα επιβεβαιώθηκαν με φωτογραφίες και βίντεο να φιλιούνται σε έξοδό τους. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή κατά τη διάρκεια της εκπομπής της το πρωί της Δευτέρας είπε δύο πράγματα που γνώριζε.

MPARKA TSAGRIDIS

«Η Κατερίνα, βλέποντας αυτό το βίντεο, στενοχωρήθηκε. Εγώ από την πρώτη στιγμή είχα μιλήσει με την Κατερίνα, την ενόχλησε το ότι η Δανάη ήταν ένας δικός της άνθρωπος, έκαναν παρέα… Και συγκεκριμένα, αν δεν κάνω λάθος, η Κατερίνα μού είχε πει ότι σύστησε τη Δανάη στον Φίλιππο, σε μια ευρύτερη παρέα. Φιλικά.

Χθες, λοιπόν, της έκανε unfollow. Η Κατερίνα με τον Φίλιππο είχαν μια πολύ σοβαρή σχέση, δεν ήταν ένας άνθρωπος με τον οποίο βγήκε 1-2 μήνες και μετά από δυο χρόνια έτυχε να βγει η Δανάη, με την οποία δεν είναι κολλητές, αλλά έχουν μια στενή σχέση.

kainoyrgioyΊσως η ενόχληση της Κατερίνας έχει να κάνει με το πώς εκείνη είχε βάλει τον Φίλιππο στην καρδιά της και στη ζωή της. Για την Κατερίνα, αν θυμάμαι καλά, ήταν η σοβαρή σχέση της ζωής της».

Share