Στα δικαστήρια ο «Άλλος Άνθρωπος»

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

Στα δικαστήρια Ευελπίδων βρέθηκε σήμερα ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος», καθώς μαζί με τους δικηγόρους του θα καταθέσει μήνυση κατά πρώην συνεργάτη του.

Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος κατέθεσε μήνυση κατά πρώην συνεργάτη του, για όσα καταλογίζονται τον τελευταίο καιρό στον ιδρυτή της κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος». Σύμφωνα με ρεπορτάζ της τηλεόρασης του ΑΝΤ1, η μήνυση στρέφεται κατά ενός ανθρώπου που είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Πολυχρονόπουλο, ο οποίος κάνει καταγγελίες για τυχερά παιχνίδια με τα λεφτά από τις δωρεές.

Όπως είπε εξερχόμενος των δικαστηρίων δεν έχουν κατατεθεί επίσημες καταγγελίες εις βάρος του και σημείωσε πως:

«Ήρθαμε να αποδείξουμε ότι η δικαιοσύνη θα κάνει όσα είναι να κάνει».

«Μέχρι σήμερα ακούγαμε τη μια πλευρά, όσοι διαδίδουν πράγματα που δεν ισχύουν θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη. Όσοι έχουν συκοφαντήσει τον Πολυχρονόπουλο θα αντιμετωπίσουν τη δικαιοσύνη. Εκτός από τις φυλακές θα κληθούν να πληρώσουν και χρηματικές ποινές», είπε ο δικηγόρος του Νίκος Αλεξανδρής.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο άλλος δικηγόρος του Πολυχρονόπουλου, Αλέξανδρος Κατσιφός ο οποίος δήλωσε πως «ο κ. Πολυχρονόπουλος είναι αθώος» και διεμήνυσε «θα κάνουμε και άλλες ενέργειες».

Share

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο