Στάθης Παναγιωτόπουλος: Και δεύτερη δίκη για revenge porn

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

Ο γνωστός παρουσιαστής, Στάθης Παναγιωτόπουλος, δικάζεται σήμερα για τη δεύτερη καταγγελία σε βάρος του που αφορά την εκδικητική πορνογραφία. Ο ίδιος έχει καταδικαστεί ήδη μία φορά και αυτή είναι η δεύτερη καταγγελία σε βάρος του. Εφτασε μόνος του στο δικαστήριο.

Υπενθυμίζεται ότι στις 13 Δεκεμβρίου 2021 έπεσε κεραυνός εν αιθρία όταν σταμάτησε να συμμετέχει στις εκπομπές «Ράδιο Αρβύλα» και «VINYΛIO» καθώς είχε προηγηθεί η δημοσιοποίηση υπόθεσης revenge porn από πρώην σύντροφο του.

Το περιστατικό οδήγησε σε ευρεία κριτική προς τον ίδιο, αλλά και προς την εκπομπή που συμμετείχε. Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος παραδέχτηκε ότι ήταν μια «απαράδεκτη πράξη» και ζήτησε συγγνώμη από την πρώην σύντροφό του. Καταγγελίες σε βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλο για δημοσίευσε βί9ντεο και φωτογραφιών, πορνογραφικού περιεχομέ

Ο παρουσιαστής καταδικάσθηκε σε ποινή κάθειρξης πέντε ετών για εκδικητική πορνογραφία και κρίθηκε ένοχος για κακούργημα, αλλά άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος έως την εκδίκαση. Ωστόσο του επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα καθώς θεωρήθηκε ύποπτος φυγής.

Share