Σπάνια εμφάνιση για τη Ναταλία Δραγούμη με τον σύζυγό της

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

Οι Χρυσοί Σκούφοι απονεμήθηκαν στα καλύτερα εστιατόρια της χώρας τη Δευτέρα 8 Απριλίου, στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental, σε μια απολαυστική τελετή που ξεκίνησε με ένα ανατρεπτικό θέατρο-γαστρονομικό κουίζ και ολοκληρώθηκε με ένα συναρπαστικό 4 hands dîner de gala πολλών αστέρων.

Παρόντες στο event ήταν πολλοί celebrities. Ανάμεσά τους και η Ναταλία Δραγούμη. Η ηθοποιός μάλιστα έκανε μια σπάνια έξοδο με τον σύζυγό της, Έντι Ρόμπερτς. Μάλιστα το ζευγάρι επέλεξε ασορτί ιβουάρ τόνους για το ντύσιμό του.

Η Ναταλία Δραγούμη έχει τονίσει για τον γάμο της στην εκπομπή Ελένη: «Με τον άνδρα μου είμαστε 22 χρόνια επειδή θέλουμε και έχουμε τη λαχτάρα να είμαστε μαζί. Με τον άντρα μου ερωτευτήκαμε και αυτό δεν ξεχνιέται. Ο έρωτας φεύγει και έρχεται με διαφορετικές μορφές».

Και η ηθοποιός πρόσθεσε σχετικά με τα παιδιά της: «Όταν μεγαλώσουν τα παιδιά και φύγουν είναι μια άλλη φάση και αυτό απασχολεί πολύ κόσμο. Μου λείπει το ότι δεν είμαι ο σοφέρ των παιδιών μου, μου λείπουν οι ώρες μέσα στο αυτοκίνητο που μιλούσα πιο προσωπικά με τα παιδιά μου».

Share