Σοκαριστική αποχώρηση της Κατερίνας Καινούργιου από το Studio

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

Σήμερα προβλήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ένα απόσπασμα από το podcast του Λάκη Λαζόπουλου και η Κατερίνα Καινούργιου, μετά το τέλος του βίντεο, σχολίασε ότι κάποια πράγματα που είπε ο κωμικός ηθοποιός για εκείνη την ενόχλησαν και τη στεναχώρησαν, χωρίς όμως να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

«Εγώ δεν θέλω να το σχολιάσω καθόλου γιατί με τον Λάκη έχουμε κάνει πολλές κουβέντες έξω οι δυο μας και τον εκτιμώ. Είναι ένα πολύ ωραίο μυαλό αλλά είπε πράγματα που με στενοχώρησαν. Δε θέλω… Δεν θέλω να ασχοληθώ. Είπα δεν θ’ απαντήσω και δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα από αυτά. Δεν θα τα παίξουμε εννοείται» είπε αρχικά η παρουσιάστρια, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να μην καταλαβαίνει σε τι αναφέρεται.

«Ετσι ήθελα να πω εγώ κάτι Θέμη μου. Σε πειράζει; Ο Ανδρέας δεν ξέρει. Πρέπει να λέω την άποψή μου σε αυτή την εκπομπή αν δεν σας πειράζει ε; Παίξτε το. Θέλεις να με κάνεις ρεζίλι; Παίξε το. Δεν μπορώ να συνεχίσω έτσι. Γεια σας. Συνεχίστε οι υπόλοιποι». Πέταξε το ακουστικό και έφυγε από το πλατό.

Παράλληλα στο ακουστικό ακουγόντουσαν οι φωνές του Θέμη Μάλλη. Μετά τις διαφημίσεις, η Κατερίνα Καινούργιου δεν ήταν στο πλατό και το επόμενο θέμα προλόγισε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Οταν επέστρεψε, ζήτησε συγγνώμη από τους τηλεθεατές, λέγοντας:

«Εδώ είμαι αγαπημένοι μου τηλεθεατές. Με συγχωρείτε, συγγνώμη, είχαμε μια προσωπική διαφωνία. Ηθελα λίγο να τη λύσω. Ολα καλά, με συγχωρείτε που αποχώρησα, αλλά συμβαίνει, προκειμένου να με βλέπετε έτσι νευριασμένη και στεναχωρημένη. Οπως λέει και ο Νίκος Μουρατίδης είναι της μόδας ν’ αποχωρούν οι παρουσιάστριες από το πλατό τον τελευταίο καιρό. Σας ευχαριστώ πολύ και με συγχωρείτε».

Δείτε το βίντεο στο PERIODISTA.GR

Share