Σοκαρισμένος ο Λάκης Γαβαλάς για όσα συνέβησαν με τον Γιώργο Μαζωνάκη

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

Ο Λάκης Γαβαλάς αναφέρθηκε τηλεοπτικά στο οικονομικό δράμα που περνάει ο Γιώργος Μαζωνάκης και στο ποια κοινά στοιχεία έχει με το δικό του παρελθόν.

Πιο συγκεκριμένα, ο Λάκης Γαβαλάς εξομολογήθηκε πως «με συγκλονίζει γιατί και γω έχω περάσει ξέρετε ότι και γω στην οικογένεια μου έχω περάσει, λόγω οικονομικών τραυμάτων που συνέβησαν, διάφορά. Ήταν, λέει, μάνατζερ του και είναι όντως. Εγώ τελευταία, πριν κλείσει το πρόγραμμα του, είχα κλείσει τραπέζι και μου λέει «ναι, Λάκη μου, το τακτοποιώ». Όταν πήγα όμως στο μαγαζί, δεν ήταν εκεί και μάλιστα κάποιος μου είπε ότι «δεν έρχεται, δεν συνεργάζεται με τον κ. Μαζωνάκη». Ακούγοντας τώρα αυτό παθαίνω σοκ. Αλλά, βλέπετε, το έργο συνεχίζεται».

«Έχω πληγωθεί και γω γιατί αυτό το συγγενικό πρόσωπο είχε δυστυχώς μυηθεί και εξαπατηθεί από την οικονομική διευθύντρια, με την οποία πλαστογραφούσαν και έκανα διάφορα στην εταιρία. Από τότε δεν μου μιλάνε».

«Ο Γιώργος είναι μια πηγή ενέργειας και μια πηγή χρηματικών αποδοχών. Δουλεύει, ακόμα και όταν έκανε ότι κατούρησε για πλάκα στην πίστα και το πήραν στραβά. Τον συμπονώ και είμαι μαζί του» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, ο Λάκης Γαβαλάς

Share