Σοκάρει ο Tάσος Ξιαρχό: «Έχω AIDS»

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε ο Τάσος Ξιαρχό στη συνέντευξη που παραχώρησε στη Δάφνη Καραβοκύρη και στο podcast της. O Tάσος Ξιαρχό αναφέρεται στον βιασμό που βίωσε σε ηλικία έξι ετών, στον κακοποιητικό πατέρα του, που παραμένει τοξικοεξαρτημένος μέχρι σήμερα, και παραδέχεται ότι ο ίδιος είναι «καθαρός» τον τελευταίο έναν μήνα. Ακόμα, αποκαλύπτει πως διαγνώστηκε θετικός στον HIV.

«Το σεξ στη ζωή μου μπήκε πολύ πρόσφατα. Είμαι 32 ετών. Μέχρι τον κορονοϊό έκανα μια δυο φορές τον χρόνο, και αυτό κάτω από προγραμματισμό, όχι από έρωτα. Εκανα σεξ με τον χορό. Ηθελα αυτό και είχα ξεχάσει τη ζωή του Τάσου. Το γνώρισα αρνητικά το σεξ. Το έκανα πολύ έντονα, πολύ απότομα, ντρέπομαι για στιγμές. Τώρα θα αρχίσω να το απολαμβάνω» εξομολογήθηκε στην αρχή της συνέντευξής του ο Τάσος Ξιαρχό.

Στη συνέχεια της κουβέντας μίλησε ανοιχτά για τις δικές του εξαρτήσεις και τη θετική του διάγνωση στον HIV, ενώ παραδέχτηκε πως υπάρχει κόσμος που θέλει να κάνει μαζί του ελεύθερο σεξ προκειμένου να κολλήσει τον ιό για να λάβει το επίδομα. «Πριν από δύο χρόνια τέτοιον μήνα είδα ένα όνειρο παράξενο και ξύπνησα και είπα “έχω AIDS”. Είχε πολλά αγκάθια, πολύ αίμα. Από μωρό βλέπω αυτό το όνειρο, μια γερασμένη γυναίκα να με δείχνει σαν να είμαι ετοιμοθάνατος. Μπορεί να είχα και τον φόβο μέσα μου, γιατί έκανα σεξ χωρίς προστασία, γιατί έκανα ναρκωτικά, είχα χαθεί.

Είναι τυφλό το σύστημα. Αν το πάθεις και δεν έχεις κάποιον να σου μιλήσει, μπορεί να μπλοκάρεις και να περάσουν μήνες για να πάρεις αγωγή. Και δεν πρέπει. Είναι ένα χάπι την ημέρα για όλη σου τη ζωή. Με κατέστρεψε αυτό. Σε αυτόν τον χώρο των γκέι και του Grindr, αν ο άλλος δεν θέλει να βάλει προφυλακτικό, θέλει να κάνει χωρίς και ξέρει ότι μπορεί να του προκύψει στη ζωή του. Οπότε δεν μπορώ κάθε άνθρωπο να τον ενημερώνω για αυτό που έχει, ξέροντας ότι δεν κολλάει κιόλας. Μου έχει τύχει να θέλουν να κάνουμε σεξ για να κολλήσουν για να πάρουν το επίδομα» ανέφερε ο Τάσος Ξιαρχό.

Share