Σοκάρει ο Μικρούτσικος: «Είπα τη γνώμη μου για την Σπυροπούλου και απειλήθηκα με μήνυση»

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ! και στον Νίκο Γεωργιάδη, αποκάλυψε μεταξύ άλλων, τον λόγο που τον έκανε να έρθει σε ρήξη με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ αλλά και γιατί είπε πως αν πάει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο Tv Queen εκείνος… θα αρρωστήσει.

Κάνω ένα άλμα στον χρόνο και σε πάω στην εποχή ΣΚΑΪ και Big Brother. Εκεί τι πήγε τόσο λάθος και ήρθατε σε ρήξη;

Όταν ένα παιδί από την Κρήτη είπε τη λέξη «βιασμός» στο live streaming και ορθά αποβλήθηκε, ζήτησα να του κάνω μια συνέντευξη. Η άποψη μου ήταν πως ό,τι και αν είχε κάνει, έπρεπε να έχει μια ευκαιρία να απολογηθεί. Αυτοί, με τον φόβο του Ραδιοτηλεοπτικού, δεν ήθελαν. Επί τέσσερις μέρες τούς παρουσίαζα τα επιχειρήματα μου. Στο τέλος ήθελαν να βγω και να διαβάσω ένα κείμενο. Εγώ να διαβάσω έτοιμο κείμενο; Ποτέ.

Η εβδομάδα είχε ξεκινήσει με 25αρια. Τους έλεγα «αφήστε με να είμαι καταπέλτης, να τον κάνω να γίνει εξομολογητικός, να καταλάβουμε πώς έχει μεγαλώσει και γιατί έχει τέτοιες απόψεις. Είναι χιούμορ, είναι ουσία, δεν είναι αρκετά έξυπνος;». Ήταν το talk of the town. Τους έλεγα «πρέπει να κάνουμε τρέιλερ τη συνέντευξη, να περιμένει ο κόσμος να δει τι θα πει αυτός ο άνθρωπος». Και εκείνοι μου έλεγαν για το ΕΣΡ, ενώ το απόσπασμα δεν είχε προβληθεί ποτέ στην τηλεόραση.

Ήταν η στιγμή που έπρεπε να πιάσουμε μια πραγματικότητα και να τη χτυπήσουμε κάτω σαν το χταπόδι, πάντα με όρους τηλεοπτικής δεοντολογίας. Αλλά όταν δεν γνωρίζεις το αντικείμενο σου λες: «ο τρόμος του Ραδιοτηλεοπτικού». Ύστερα από εκείνη την εκπομπή εγώ αποστασιοποιήθηκα, έφτασα να μαθαίνω για καλεσμένο από τον ταξιτζή που με μετέφερε.

«Αν έρθει η Σπυροπούλου στο Tv Queen, θα είναι η μέρα που θα αρρωστήσω» είπες τις προάλλες. Να υποθέσω ότι ακόμα δεν την έχεις εκτιμήσει.

Όταν με πιάνουν τόσοι άνθρωποι από τη δουλειά μας, που έχουν συνεργαστεί μαζί της και μου λένε τα ίδια, τι θα πω; Ότι αυτό το κορίτσι είναι θαύμα; Είπα τη γνώμη μου και απειλήθηκα με μήνυση. Θα έλεγα τότε στην Κωνσταντίνα να φοβάται περισσότερο εκείνους που την ευλογούσαν μπροστά της και πίσω της έλεγαν τα χειρότερα. Άσε με τώρα, βρε Νίκο!

Share