Σοκάρει η Δήμητρα Λιάνη: «Ο Νίκος Παπανδρέου έλυσε τη ζώνη του και με απείλησε»

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

Αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 η Δήμητρα Λιάνη–Παπανδρέου, λίγες μέρες μετά τις δηλώσεις που έκανε ο Νίκος Παπανδρέου πως «δεν έχουν καμία επικοινωνία μεταξύ τους».

Ωστόσο, ήταν μία άλλη φράση που είχε πει ο Νίκος Παπανδρέου στη συνέντευξη που είχε δώσει στο Πρωινό, αυτή που προκάλεσε τη Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου να κάνει κάποιες αποκαλύψεις που θα συζητηθούν.

Ο Νίκος Παπανδρέου είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Μου κόστισε η πολυτάραχη ζωή του πατέρα μου. Στα 17 – 18 που δεν έχεις ωριμάσει, δεν καταλαβαίνεις τον πατέρα σου που κάνει πράγματα που δεν είναι μέσα στον κλασικό πυρήνα της οικογένειας.

Επιπλέον, η μητέρα μου με διάλεξε στα 17 μου, να έρθω από τον Καναδά να τον χωρίσω από την τότε κοπέλα του. Ήρθα σαν ταύρος να προστατέψω την μητέρα μου και το όραμά μου για μια οικογένεια».

Το αρχικό σχόλιο που έκανε η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου ήταν εξής:

«Αυτοί ανακατευόντουσαν παντού.

Αλλά ποιος τον ρώτησε; Εδώ ολόκληρος Παπανδρέου και μου λέει “Άκουσε Δήμητρα, δεν με νοιάζει τι λέει η οικογένειά μου, από το ένα αφτί μπαίνουν από το άλλο βγαίνουν. Να μη δίνεις σημασία σε τίποτα από όλα αυτά. Προχωράμε”. Αυτός ήταν ο Ανδρέας».

Στη συνέχεια, σόκαρε με την περιγραφή ενός περιστατικού που συνέβη λίγες μέρες πριν φύγει ο Ανδρέας Παπανδρέου από τη ζωή ΤΟ 1996.

«Το ήξερα αυτό ότι υπήρχε. Μπροστά μου ήταν όλα πολύ ωραία, πίσω από την πλάτη μου φυσικά γινόταν.

Δεν εκτιμήθηκε ποτέ ότι στάθηκα δίπλα στον Ανδρέα μέχρι το τέλος. Εδώ έφτασε μια φορά ο Νίκος, λίγες μέρες πριν πεθάνει, με τον Αντρίκο, να μπουν μέσα και να λύσει τη ζώνη του και να την κάνει έτσι μες στο σπίτι μας, ότι θα με δείρουν, ότι θα με χτυπήσουν, ότι τι με περιμένει.

Έχει κάνει και πολλές χειρότερες κινήσεις», αποκάλυψε.

«Δεν ήθελαν να γίνω μία Παπανδρέου. Δεν έχεις δει που με λένε μόνο Δήμητρα Λιάνη; Δεν υπάρχει το Παπανδρέου γι’ αυτούς. Το έχουν ξορκίσει», πρόσθεσε και έκανε ακόμα μια αποκάλυψη για τον Ανδρέα: «Του έλειπε η τρυφερότητα, του έλειπε η αγάπη.

Ο άνθρωπος ήταν παραπεταμένος εκεί σε ένα σπιτάκι εκεί δίπλα στο Καστρί. Ένα γεύμα έκανε μαζί τους. Μόνος του».

Δείτε ΕΔΩ το αποκαλυπτικό βίντεο

Share