«Σκορπιός, είναι για σένα, παμ» – Απέλυσαν τη γυναίκα που έγινε viral στο Tik Tok

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

Μπορεί να έγινε viral στο Tik Tok και να έκανε το Scorpios Bar γνωστό σε όλη τη χώρα, η Μαρίνα Μπομπέτσι όμως, δε εργάζεται πια εκεί. Η γυναίκα που έγινε viral με την ατάκα «Σκορπιός είναι για σένα, παμ» αποκαλύπτει ότι τηςν έδιωξαν από το μπαρ, καθώς η ιδιοκτήτρια την ζήλευε.

Μιλώντας σγτην εφημερίδα On Time. η Μαρίνα Μπομπέτσι καταγγέλει ότι απολύθηκε από το μπαρ Scorpios, καθώς η πρώην φίλη της και ιδιοκτήτρια του μαγαζιού, Μαρία Ιορδάνοβα, την έδιωξε λόγω της μεγάλης αναγνωρισιμότητας που είχε, μετά τις αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τονίζοντας ότι «έβγαλε ζήλια» απέναντί της.

Για τη στιγμή που άρχισε να την αναγνωρίζει όλο και περισσότερος κόσμος, λόγω του Tik Tok ανέφερε: «Μετά την επιτυχία του βίντεο, που έφτασε τουλάχιστον τα δέκα εκατ. προβολές, τι έγινε; Εγώ δεν έχω καλή σχέση με τα social media. Eνας γείτονας μου λέει “έχεις γίνει διάσημη, παίζεις παντού” και μου έδειξε. Μπήκα να διαβάσω τι είναι το viral. Να πω την αλήθεια, στην αρχή στενοχωρήθηκα. Σκεφτόμουν τι θα λένε για μένα. Διάβαζα και τα σχόλια. Έχω κι ένα παιδάκι, μην πουν κάτι κακό».

ΠΗΓΗokmag.gr

Share