Σκανδαλώδες παρασκήνιο: Μεγαλογιατρός έπιασε τη σύζυγό του με υπουργό του Μητσοτάκη

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από καταγγελίες συγγενών ασθενών για εγκληματικά λάθη ιατρών και ελλείψεις ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ, από σήματα κινδύνου συνδικαλιστών για έλλειψη ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, από φωνές φαρμακοποιών για ελλείψεις φαρμάκων άλλα και έναν υπουργό που «λανσάρει» τα απογευματινά χειρουργεία, ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων από πλευράς ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού!

Ο πολύπαθος χώρος της Υγείας, όπως αποκαλύπτει σήμερα η «Espresso», «εκκόλαψε» και ένα πρωτοφανές ροζ σκάνδαλο, με «θύμα» μεγαλογιατρό των Αθηνών και διευθυντή τμήματος ενός εκ των μεγαλύτερων ιδιωτικών νοσοκομείων, και «θύτες» τη σύζυγό του και πρωτοκλασάτο (λαλίστατο μάλιστα) υπουργό της κυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη, με έντονη παρουσία στα τηλεοπτικά παράθυρα και τα στούντιο πάσης φύσεως εκπομπών (από πρωινάδικα μέχρι talk shows, για να ακριβολογούμε)!

Ο μεγαλογιατρός, που στην ειδικότητά του θεωρείται εκ των κορυφαίων επιστημόνων, με παρουσίες μάλιστα σε συνέδρια και ιατρικά fora, έβλεπε την καριέρα του να εκτινάσσεται. Στην πετυχημένη επαγγελματική του πορεία ήρθε να προστεθεί και ένας γάμος, με την προσωπική ευτυχία να συμπληρώνει τη ζωή του.

Η αναγνώριση

Ο ίδιος απολάμβανε την αναγνώριση στον χώρο του και ένιωθε αυτοπεποίθηση έχοντας στο πλευρό του μια ωραία σύζυγο, κάτι που σχολιάζει και ο κοινωνικός του περίγυρος! Ομως, η προσωπική του ζωή γκρεμίστηκε ξαφνικά όταν από τα… κέρατα δεν μπορούσε να περάσει την πόρτα! Στην αρχή είχε κάποιες υπόνοιες ότι κάτι συνέβαινε με την ωραιότατη σύζυγό του, όμως η έκπληξη που τον περίμενε ήταν κάτι παραπάνω από δυσάρεστη, μια και την τσάκωσε όχι με κάποιον συνάδελφό του, όχι με κάποιον από τον περίγυρό του, αλλά με κορυφαίο παντρεμένο υπουργό, ο οποίος -για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις- έχει την απιστία στο DNA του, ειδικά μάλιστα από την περίοδο που ως πολιτικό πρόσωπο άρχισε να αποκτά αναγνωρισιμότητα, δύναμη και εξουσία!

Είπαμε, για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις (Η «Espresso» υποστηρίζει ότι τα γνωρίζει πολύ καλά, με ονόματα και… διευθύνσεις), ο εν λόγω υπουργός έχει βαλθεί να το παίζει ο Δον Ζουάν της κυβέρνησης Μητσοτάκη, με τη λίστα των ερωμένων του να έχει πολυσυλλεκτικότητα: από καλλιτέχνιδες μέχρι δημοσιογράφους – και, μάλιστα, διαπιστευμένες του υπουργείου του! Ο υπουργός έβαλε τη σύζυγο του μεγαλογιατρού στο μάτι και σαν σεξουαλικό αρπαχτικό τη μετέτρεψε σε «θήραμά» του στο κρεβάτι του!

Οπως είναι σε θέση να γνωρίζει η «Espresso», το σοκ για τον απατημένο επιστήμονα ήταν μεγάλο, με τον ίδιο, μην μπορώντας να αντέξει το κέρατο και το σούσουρο που ενδεχομένως να ξεσπούσε τόσο στον εργασιακό του χώρο όσο και στον κοινωνικό του περίγυρο, να πετά κακήν κακώς από το σπίτι τη σύζυγό του που τον απάτησε με τον υπουργό! Το ερώτημα όμως είναι πόση, άραγε, άγνοια κινδύνου έχει το στέλεχος της κυβέρνησης, που μπροστά στην ανάγκη να ικανοποιήσει το σεξουαλικό του πάθος, έχει φτάσει στο σημείο να κλείνει σπίτια;

Share