Σε μυστικό καταφύγιο η 30χρονη μετά τον ξυλοδαρμό της από τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

Μυστικό καταφύγιο προκειμένου να βρει ησυχία από τις κάμερες βρήκε η 30χρονη δημοσιογράφος της ΕΡΤ, που κατήγγειλε κακοποίηση από τον 45χρονο συνάδελφό της και σύντροφό της.

Όπως αποκαλύπτει το newsit.gr, η κοπέλα μετά το άγριο περιστατικό της κακοποίησης από τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ και το στενό μαρκάρισμα που δεχόταν από τα Μέσα Ενημέρωσης, έχει ήδη μετακομίσει από το σπίτι της στο κέντρο της Αθήνας και έχει μεταφερθεί σε ασφαλές σημείο.

Πληροφορίες λένε, όπως άλλωστε προκύπτει και από το σήμα της ΕΛΑΣ, που ξεδιπλώνει όλο το σκηνικό και αποκάλυψε το newsit.gr, πως αν και οι αστυνομικοί της πρότειναν να μεταφερθεί σε δομή, τα λεγόμενα «safe houses», εντούτοις η ίδια αρνήθηκε.

Ωστόσο, η πίεση που δεχόταν, την ανάγκασε να εγκαταλείψει την εστία της και να μεταφερθεί σε άλλο χώρο, τα έξοδα του οποίου καλύπτει η ΕΡΤ, και όχι σε δομή της Αστυνομίας.

Μάλιστα, από τη διοίκηση της ΕΡΤ, της έχει προταθεί να προσφύγει σε ειδικούς για ψυχική συνδρομή, προκειμένου να μπορέσει να σταθεί στα πόδια της, με έξοδα τα οποία θα καλυφθούν πλήρως.

Share