Σενάρια-φωτιά για το τηλεοπτικό μέλλον της Φαίης Σκορδά

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

Θέλει ο ΑΝΤ1 τη Σκορδά; Πολλά είναι τα σενάρια για τα επαγγελματικά σχέδια της Φαίης Σκορδά και στην εξίσωση μπήκε, όπως λέγεται στην τηλεοπτική πιάτσα, και ο ΑΝΤ1 που παραμένει, όπως και να το κάνουμε, ένας μεγάλος σταθμός στην καριέρα της.

skorda23024

Το σενάριο που διακινείται εκ νέου επαναφέρει την πρόταση που υπήρχε πάνω στο τραπέζι πριν από την αποχώρηση της Σκορδά από το κανάλι του Αμαρουσίου. Δηλαδή σπάσιμο της ζώνης στα δύο, με τον Γιώργο Λιάγκα να προηγείται με μια infotainment εκπομπή και τη Φαίη Σκορδά να ακολουθεί με ένα σούπερ γυναικείο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο. Η συμφωνία τότε είχε χαλάσει στις λεπτομέρειες, όπως ο τίτλος της εκπομπής, το στούντιο, οι αρχισυντάκτες και τα πάνελ. Μάλιστα, λέγεται ότι ο ΑΝΤ1 τότε είχε εισηγηθεί την εκπομπή να ολοκληρώνουν από κοινού Λιάγκας – Σκορδά με μια συνέντευξη στο πλατό.

SKORDA80254

Στον ΑΝΤ1 υπάρχουν, όμως, και οι φωνές που θέλουν τη Φαίη Σκορδά στο Μαρούσι με δική της εκπομπή και σε άλλη ζώνη από την πρωινή. Πάντως, η παραφιλολογία γύρω από τα επαγγελματικά σχέδια της παρουσιάστριας φαίνεται ότι θα παραμείνει στην πρώτη γραμμή του τηλεοπτικού ρεπορτάζ μέχρι να μπει και επισήμως η υπογραφή της στο νέο της συμβόλαιο, όποιο κι αν είναι αυτό. Να σημειωθεί ότι η Φαίη Σκορδά μετακινήθηκε στον Σκάι το καλοκαίρι του 2022, ενώ η αρχική της συμφωνία με το κανάλι του Φαλήρου τροποποιήθηκε πέρσι. Το αρχικό συμβόλαιο προέβλεπε καθημερινή εκπομπή μέσα στο χρονικό πλαίσιο 09.00-13.00, όπως και έγινε την πρώτη σεζόν. Πέρσι, όμως, ο Σκάι ζήτησε -και η παρουσιάστρια έπειτα από διαπραγματεύσεις συναίνεσε– τη μετακίνησή της στο δίωρο 12.00-14.00 με νέο τίτλο εκπομπής και αλλαγή αρχισυντάκτη, πάνελ, και σε μεγάλο μέρος της συντακτικής ομάδας.

faii skorda18953

Από τον Σκάι επισημαίνουν τις άριστες σχέσεις που έχει το κανάλι με την παρουσιάστριά του. Ομως, πρέπει να επισημανθεί πως υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν την ψυχαγωγία στο πρόγραμμα του καναλιού του Φαλήρου από τη νέα σεζόν να μετακινείται ακόμη πιο κάτω και συγκεκριμένα στη ζώνη 15.00 με 17.00. Κάτι μας λέει ότι η Σκορδά δεν θα δεχόταν εκ νέου μετακίνηση σε μια νέα ζώνη.

skorda 1

Πάντως, το όνομα της Φαίης έχει ακουστεί τόσο για τη ζώνη 10.00-13.00, που αυτή τη στιγμή προβάλλεται το «Πάμε Δανάη!», με τη Δανάη Μπάρκα, όσο και για το slot που ακολουθεί, και αυτή τη στιγμή καλύπτεται από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Οι τηλεαστέρες πρώτης γραμμής και τα συμβόλαιά τους, τα οποία λήγουν το προσεχές καλοκαίρι, όπως φαίνεται, θα μας απασχολήσουν για αρκετό καιρό.

Share