Σίσσυ Χρηστίδου κατά Λάκη Λαζόπουλου

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

Tο αιχμηρό σχόλιο του Λάκη Λαζόπουλου για την Κατερίνα Καινούργιου και τον ντόρο που έχει προκληθεί γύρω από την προσωπική της ζωή αποδοκίμασε στην εκπομπή της η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Για την Κατερίνα Καινούργιου ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη εβδομάδα και νομίζω ότι δεν το αμφισβητεί κανείς. Μου κάνει πάρα πολύ εντύπωση που ο Λάκης Λαζόπουλος έκανε αυτού του τύπου τον σχολιασμό. Δεν ξέρω… εμένα αυτό με εντυπωσιάζει πιο πολύ από όλα», ανέφερε αρχικά παρουσιάστρια του Mega.

«Ο τρόπος που προσεγγίζεις αυτό το θέμα, τις παρουσιάστριες, τα στρας, τις κατινοεκπομπές, όλα αυτά, δείχνει ότι τα απαξιώνεις σε πολύ μεγάλο βαθμό. Από το περιεχόμενο των εκπομπών και όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν σε αυτές, μέχρι την παρουσιάστρια και το μυαλό της», συνέχισε.

«Άρα μιλάμε για την απόλυτη απαξίωση, δεν μιλάμε για σάτιρα. Εγώ δεν γέλασα. Αφού το απαξιώνεις τόσο πολύ, γιατί το πιάνεις; Άλλο πιάνω μια αφορμή για να σατιρίσω κάτι… εδώ έχω μπερδευτεί. Εμένα δεν μου μοιάζει με σάτιρα αυτό, σαν τηλεθεάτρια το λέω και σαν ακροάτρια. Αλλά όταν το πιάνεις με αυτό τον τρόπο και αυτό το ύφος, είναι αυτό πια σάτιρα; Γιατί αν είναι τόσο ποταπό και απαξιώνεις τόσο πολύ, γιατί το πιάνεις στα χέρια σου;», επισήμανε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Share