Πόσο πλήρωσε η Τούνη για πρωινό σε έναν από τους πιο μεγάλους μπουφέδες στον κόσμο (vid)

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

Στο Λας Βέγκας με τον γιο της, Πάρη και τον καλό της φίλο, Στέφανο βρίσκεται η Ιωάννα Τούνη. Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας ταξίδεψε αυτές τις μέρες στην Αμερική – πρώτα Σικάγο και έπειτα Λας Βέγκας- και έχει μοιραστεί όμορφα στιγμιότυπα από το ταξίδι της με τους διαδικτυακούης της φίλους.

Αυτή τη φορά, μάλιστα η Ιωάννα Τούνη βρέθηκε σε ένα από το πιο εντυπωσιακά σημεία με μπουφέ που σερβίρουν πρωινό και μας έκανε ένα tour στις εναλλακτικές προτάσεις του. Η ίδια δήλωσε εντυπωσιασμένη, καθώς δεν έχει δει κάτι αντίστοιχο σε ταξίδι της.

Όπως αποκάλυψε στις επιλογές που είχε πέρα από τα κλασικά πιάτα πρωινό και brunch ήταν το σούσι, αλλά και διάφορες κοπές και μαγειρέματα σε κρέας.

Τέλος, η Ιωάννα αποκάλυψε το κόστος για να βρεθείς σε ένα τέτοιο μέρος αναφέροντας πως για απεριόριστο φαγητό για 2 ώρες στο συγκεκριμένα στέκι η χρέωση ήταν περίπου 40 ευρώ το άτομο.

@j.touni Έχω παθει ΣΟΚ!🫠🤯 Τι λες?? Αξίζει τα λεφτά του ο μπουφές στο ξενοδοχείο μου Las Vegas ή οχι? #vegas #vegastiktok #fy #foryoupage #viral ♬ πρωτότυπος ήχος – Ioanna Touni

Share