Πόλεμος ανάμεσα σε Μαλέσκου και Χρηστίδου

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

Τις δηλώσεις της Μαλέσκου στην εκπομπή «Status», τις προηγούμενες ημέρες, για τον «πόλεμο» που δέχτηκε όταν ήρθε από την Κρήτη στην Αθήνα σχολίασε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» στο Μega η Σίσσυ Χρηστίδου.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια ανέφερε πως πράγματι η Ιωάννα Μαλέσκου δέχτηκε «πόλεμο», ωστόσο, τόνισε ότι αυτό συμβαίνει συνήθως σε πρόσωπα που βρέθηκαν… από τη μια μέρα στην άλλη στη θέση του παρουσιαστή ως αλεξιπτωτιστές!

Μάλιστα, η Σίσσυ Χρηστίδου αναφέρθηκε στο δικό της παράδειγμα, τονίζοντας πως πριν βρεθεί στη θέση αυτή είχε υπάρξει πίσω από τις κάμερες σε διάφορα πόστα. Η Σίσσυ είπε με νόημα: «Είναι αντικειμενικό ότι η Ιωάννα Μαλέσκου, η Ελίνα Παπίλα και κορίτσια που προσπάθησαν να κάνουν το βήμα έφαγαν πάρα πολλή λάσπη. Είναι αντικειμενικό αυτό, δεν έχουν φάει όλοι το ίδιο ξύλο. Εγώ δεν έγινα ξαφνικά παρουσιάστρια. Οταν δεν γίνεσαι ξαφνικά παρουσιάστρια, αυτό δεν σου συμβαίνει γιατί ξεκινάς σιγά σιγά από τη δουλειά. Ημουν στο ρεπορτάζ, στο πεζοδρόμιο, ήμουν σε εκπομπές, για πολλά χρόνια πίσω από τις κάμερες, μπήκα σε μία παρέα, σε μία δεύτερη θέση και μετά ήρθε αυτό. Αυτό η τηλεόραση το δέχεται σιγά σιγά. Οταν, όμως, εμφανίζονται ξαφνικά άνθρωποι μέσα στη δική μας δουλειά είναι πολύ δύσκολο να το ανεχτούμε. Δηλαδή, λέμε “όπα, κούκλα μου! Πού νομίζεις ότι πηγαίνεις;” Αυτό αισθάνομαι».

Αυτό το «όπα, κούκλα μου, πού πηγαίνεις» πείραξε, όπως φαίνεται, την Ιωάννα Μαλέσκου και αντέδρασε τάχιστα, μιλώντας για αδικία. Η κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» τη συνάντησε και η παρουσιάστρια απάντησε για μια ενδεχόμενη επιστροφή της στην τηλεόραση, αλλά και στις δηλώσεις που έκανε για εκείνη η Σίσσυ Χρηστίδου. «Θέλω να επιστρέψω στην τηλεόραση, είναι η δουλειά μου και κάτι που αγαπώ πολύ. Δεν αγχώνομαι, θέλω όλα να γίνουν στον χρόνο τους» ανέφερε η ξανθιά καλλονή. «Σε καμιά περίπτωση δεν θεωρώ ότι ξαφνικά εμφανίστηκα στην τηλεόραση. Δεν το αισθάνομαι έτσι. Αν κάποιοι νομίζουν ότι παρουσιάστηκα ξαφνικά είναι… δικό τους πρόβλημα. Δεν είμαι παραπονιάρα, δεν ξέρω γιατί το είπαν αυτό ο Πάνος Κατσαρίδης και η Σίσσυ Χρηστίδου. Αν το είπε αυτό ο Πάνος, θα είχε τους λόγους του. Δεν είμαι παραπονιάρα. Αν κάτι με αδίκησε, δεν θα πω “αχ, τι ωραία που είναι όλα”. Αν για αυτό με είπε παραπονιάρα, χαλάλι του. Εχω μάθει να λέω αλήθειες» είπε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Share