Πως ο Κουτσολιούτσος «κάνει έξωση» στον Λύτρα από το VIP κελί στον Κορυδαλλό

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

Αίτημα αποφυλάκισης αναμένεται να καταθέσει σήμερα, Παρασκευή ο Απόστολος Λύτρας μία εβδομάδα μετά την προφυλάκισή του στον Κορυδαλλό για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του Σοφίας Πολυζωγοπούλου και την παραβίαση των περιοριστικών όρων που του είχαν αρχικά επιβληθεί.

Ο Απόστολος Λύτρας βρίσκεται φυλακισμένος στον Κορυδαλλό και συγκεκριμένα στη VIP πτέρυγα, στο κελί 4, από όπου έχουν περάσει γνωστά ονόματα, που έχουν πρωταγωνιστήσει σε πολύκροτες υποθέσεις, όπως ο Άκης Τσοχατζόπουλος.

Ωστόσο, η παραμονή του ποινικολόγου στο VIP κελί ενδέχεται να διακοπεί άμεσα, με την άφιξη του Τζώρτζη Κουτσολιούτσου, του γιου του ιδρυτή της Folli Follie Δημήτρη Κουτσολιούτσου, στις φυλακές Κορυδαλλού.

Όπως μετέδωσε η Άρια Καλύβα στην εκπομπή «Το Πρωινό» το πρωί της Παρασκευής, η «έξωση» του Απόστολου Λύτρα από το κελί 4 είναι πολύ πιθανή.

Υπενθυμίζεται ότι μετά τη χθεσινή απόφαση του δικαστηρίου ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος οδηγείται στις φυλακές για την πολύκροτη υπόθεση της Folli Follie, ενώ τόσο ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος όσο και η σύζυγός του, Καίτη, θα εκτίσουν τις ποινές τους σε κατ΄οίκον περιορισμό λόγω ηλικίας.

Share