Πρόταση-μαμούθ στη Φαίη Σκορδά

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

Μεγάλος αναβρασμός επικρατεί στο Μega και στη μέση του τραπεζιού υπάρχουν δύο ονόματα: Φαίη και Ελένη! Πρόταση-μαμούθ ακούγεται ότι κατέθεσε το Mega στη Φαίη Σκορδά για συνεργασία από την επόμενη σεζόν.

Το μεγάλο κανάλι οδεύει σε καινούργιο σχεδιασμό προγράμματος εν όψει της νέας χρονιάς, με την παρουσιάστρια να βρίσκεται στο επίκεντρο. Σύμφωνα με φήμες που κυκλοφορούν, το Mega έχει ήδη πλησιάσει τη Σκορδά, καθώς γνωρίζει ότι το συμβόλαιό της με τον Σκάι οδεύει το καλοκαίρι προς τη λήξη του. Οι πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι η επιλογή της παρουσιάστριας προέρχεται από την ανώτατη βαθμίδα διοίκησης του καναλιού. Τις προσεχείς ημέρες, μάλιστα, αναμένεται να προγραμματιστεί ένα νέο ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Η πρόταση του Mega στη Φαίη Σκορδά αφορά την παρουσίαση καθημερινής ψυχαγωγικής εκπομπής, χωρίς να είναι ακόμη γνωστό αν πρόκειται για πρόγραμμα της πρωινής ή της μεσημεριανής ζώνης. Από την άλλη μεριά, το Μega θέλει να διαπραγματευτεί το κεφάλαιο που λέγεται Ελένη Μενεγάκη.

Της έχει γίνει πρόταση για την παρουσίαση βραδινής εκπομπής τη νέα τηλεοπτική σεζόν και να μετακινηθεί από τη μεσημεριανή ζώνη, με την εκπομπή «Ελένη» να διανύει την τελευταία της χρονιά.

Ο δημοσιογράφος Χάρης Λεμπιδάκης, ωστόσο, στο «Breakfast@Star» αποκάλυψε ακόμη μία πληροφορία-βόμβα για την Ελένη Μενεγάκη. «Θα έχουμε πολλές εκπλήξεις την επόμενη χρονιά. Είναι αρκετά τα συμβόλαια που λήγουν. Ενα από αυτά είναι της Ελένης Μενεγάκη. Είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι, ενώ τον Δεκέμβριο όλοι ποντάραμε στο ότι η Ελένη θα αποχαιρετήσει το Mega, πλέον αυτό δείχνει να έχει αλλάξει. Εχουν υπάρξει σκέψεις στο Mega και έχει γίνει προσέγγιση στην Ελένη του χρόνου για να μετακομίσει από τη μεσημεριανή ζώνη και να επιστρέψει στις 10 το πρωί. Να αναλάβει το 10-1».

ΠΗΓΗnewsbreak.gr

Share