Πονάει ολόκληρο το κορμί της Χριστίνας Παππά

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

Θύμα επίθεσης έπεσε η Χριστίνα Παππά, την Πέμπτη (27/06), έξω από φαρμακείο στη Γλυφάδα για μια θέση πάρκινγκ. Η ηθοποιός και επιχειρηματίας βρισκόταν σε ένα φαρμακείο όταν συνέβη το περιστατικό που αφορούσε στο πάρκινγκ του καταστήματος και κατέληξε στο αστυνομικό τμήμα Γλυφάδας.

Με νέα της ανάρτηση τα ξημερώματα της Κυριακής 30 Ιουνίου, αποκάλυψε πως πονάει σε όλο της σώμα και πως μετά που εξετάσεις που έκανε, βρέθηκε κάτι στον αυχένα της από το τράνταγμα.

«Ποιος με καταράστηκε που λέει και το τραγούδι. Στη Μύκονο γκρεμοτσακίστηκα, ήρθα στην Αθήνα βρέθηκε αυτός… δεν ξέρω πώς να τον κατονομάσω, που με χτύπησε. Πονάει όλο μου το σώμα, ο αυχένας μου με έχει πεθάνει.

Η Χριστίνα Παππά

Η εξέταση που έκανα χθες… Βρέθηκε κάτι στον αυχένα από το τράνταγμα. Μία φοράω κολάρο μία το βγάζω. Δεν αντέχω κιόλας. Σήμερα έχω υψηλό πυρετό… Τι γλωσσοφαγιά είναι αυτή, ποιος τρώγεται; Να μην πειράζεις άνθρωπο και συνέχεια να τρώγονται…

Ευχαριστώ πάρα πολύ για τα άπειρα μηνύματα, δεν πρόλαβα να σας ευχαριστήσω για τις ευχές των γενεθλίων μου και έγινε αυτό. Που να τα πω και εγώ, τα λέω σε σας», ανέφερε η Χριστίνα Παππά σε βίντεο που μοιράστηκε στα instastories.

Share