Πολύ περίεργη η υπόθεση με την καταγγελία για γιατρό ότι ασέλγησε στην κόρη του στη Λάρισα

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

Μια περίεργη υπόθεση ερευνούν εδώ και λίγες ώρες οι δικαστικές Αρχές, έπειτα από ανώνυμη καταγγελία που ανέφερε ότι ένας 47χρονος γιατρός από τη Λάρισα ασέλγησε στην τρίχρονη κόρη του, μέσα στο αυτοκίνητό του!

Η υπόθεση έχει πολλά θολά σημεία, καθώς οι γονείς του μικρού κοριτσιού βρίσκονται σε εντονότατη διαμάχη για το ποιος θα αναλάβει την κηδεμονία του παιδιού, με τις μηνύσεις να διαδέχονται η μία την άλλη. Το παραπάνω, σε συνδυασμό με τον ισχυρισμό του δικηγόρου του 47χρονου ότι η ιατροδικαστής η οποία εξέτασε το παιδί δεν διαπίστωσε ίχνη κακοποίησης, έχει εγείρει ερωτήματα στους δικαστικούς λειτουργούς. Σύμφωνα με την καταγγελία, ο πατέρας εκτόνωσε τις διεστραμμένες ορέξεις του πάνω στο κορμάκι της τρίχρονης, ενώ βρίσκονταν μέσα στο αυτοκίνητό του. Ειδικότερα, φέρεται ότι ακούμπησε το χέρι της ανήλικης κόρης του πάνω στο μόριό του, έως ότου εκσπερμάτισε! Υστερα από αυτό, ενημερώθηκε η ΕΛ.ΑΣ., άνδρες της οποίας εντόπισαν τον γιατρό στο Στόμιο Λάρισας και του πέρασαν χειροπέδες. Παράλληλα, η μητέρα του παιδιού υπέβαλε μήνυση σε βάρος του 47χρονου γιατί, όπως κατήγγειλε, επέστρεψε την ανήλικη σε διαφορετική ώρα από αυτή που όφειλε βάσει της συμφωνίας του διαζυγίου τους.

Ο κατηγορούμενος, από την πλευρά του, υποστηρίζει με σθένος πως είναι αθώος και ότι η πρώην σύζυγός του έστησε πλεκτάνη σε βάρος του. «Κατά τον ίδιο, όλα είναι προϊόν σκευωρίας της μάνας, με την οποία έχει αντιδικίες για το παιδί. Μέσα στο αυτοκίνητο, λέει πως τάιζε την κόρη του. Ουσιαστικά, είναι η άμυνα της οικογένειας, καθώς ο ίδιος ανακάλυψε ότι το παιδί το χτυπάνε, και έχει προχωρήσει σε μήνυση σχετικά με αυτό. Το ζευγάρι χώρισε τον Μάρτιο του 2023 και από τότε έχουν γίνει 15 μηνύσεις μεταξύ τους» δήλωσε ο δικηγόρος του 47χρονου. «Τον κλείσανε μέσα, στα Γρεβενά. Το ανακάλυψαν στον παιδικό σταθμό και το κατήγγειλαν στην Αστυνομία ή στο Χαμόγελο του Παιδιού, δεν ξέρουμε. Ούτε εμείς ξέραμε τίποτα και ήρθαν εδώ και τον συνέλαβαν. Στον παιδικό σταθμό που το πήγαινε το παιδί, έβγαζε φωτογραφίες» ανέφερε συγγενής της μητέρας. Παράλληλα τόνισε ότι ο 47χρονος «φοβέριζε τη γυναίκα του και τη χτυπούσε».

Share