«Πολεµήθηκα πολύ για το γυµνό…» – Ξέσπασε η Μαρία Κορινθίου (pics)

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

H Μαρία Κορινθίου για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην τηλεόραση, την κόρη της Ισμήνη, αλλά και την πολιτική, στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών και τη Σάσα Σταμάτη.

Θα ξαναέκανες τηλεόραση; Σου έχουν γίνει προτάσεις για την επόμενη σεζόν;
Φυσικά και θα ξαναέκανα τηλεόραση. Την αγαπάω την τηλεόραση. Είναι μέρος της δουλειάς μου και των σπουδών μου και έχω μεγαλώσει μέσα σε αυτή. Υπάρχει πολλή ομορφιά μέσα της. Για την επόμενη σεζόν συζητάω διάφορα, αλλά είμαι πολύ προσεκτική για το τι ακριβώς θέλω πια στη ζωή μου, ως Μαρία και ως καλλιτέχνις, να επικοινωνήσω, αλλά και πού να καταναλώσω την ενέργειά μου.

Με κόρη στην εφηβεία, πώς είναι η κατάσταση;
Η εφηβεία είναι ένας δύσκολος παράγοντας, που όλοι έχουμε περάσει, αλλά αυτή τη φορά το περνάω με την ιδιότητα της μητέρας, οπότε είναι κάτι πολύ διαφορετικό. Αν με ρωτάς ποια είναι η πιο δύσκολη ηλικιακά περίοδος διαπαιδαγώγησης του παιδιού, φυσικά θα απαντήσω ότι είναι η εφηβεία. Το Ισμηνάκι βέβαια είναι ένα υπέροχο, πολύ συγκροτημένο παιδί και έχουμε πολύ στενή σχέση, αλλά νομίζω από τη μεριά του γονιού πιο πολύ πρέπει να βρει τα μέτρα και τα σταθμά και πώς θα διαχειριστεί το ξεκίνημα μιας άλλης έντονης, κομβικής στιγμής.

Έχεις µετανιώσει για το γυµνό που έχεις κάνει; (Δείτε τις αποκαλυπτικές εικόνες ΕΔΩ)
∆εν µετανιώνω για τίποτα. Ό,τι είµαστε, ό,τι φέρουµε ως άνθρωποι είναι οι επιλογές µας, οι σκέψεις µας, ο λόγος µας. Ποτέ δεν αποποιήθηκα τη Μαρία, τον ερωτισµό που µπορεί να βγάζει και τη θηλυκή της πλευρά. Πολεµήθηκα γι’ αυτό πολύ. Όµως η δύναµη κάθε γυναίκας είναι η θηλυκή της πλευρά, η αύρα της και η ενέργειά της.

Έχεις δεχτεί προτάσεις από κόμματα για να ασχοληθείς με την πολιτική;
Ναι, έχω δεχτεί αρκετές φορές. Σε πολλές είπα «όχι». Την πολιτική εγώ προσωπικά τη βλέπω και την εξετάζω από άλλη οπτική μεριά. Για εμένα πολιτική, κοινωνία και πολιτισμός συνάδουν και είναι άρτια συνδεδεμένοι όλοι οι φορείς μεταξύ τους. Αγαπώ τον κόσμο, αγαπώ να προσφέρω, αγαπώ τα κοινά, τον πολιτισμό. Όταν το κάνω λοιπόν, αν το κάνω ποτέ, θα είναι σίγουρα μέσα από την τέχνη μου.

Share